Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Disket Resmi, Disket Resimleri

Disket Resmi, Disket Resimleri
0
224

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Disket Fotoğrafları

imagesdisketresmidisketresimleri5b0ca6a692172
imagesdisketresmidisketresimleri5b0ca6a802bbb imagesdisketresmidisketresimleri5b0ca6aab9f4c imagesdisketresmidisketresimleri5b0ca6ade5a1d imagesdisketresmidisketresimleri5b0ca6b1f27f2

Similar threads

Yıllar evvel kullandığımız depolama üniteleri olan disketler ve CD'ler, artık yerlerini taşınabilir ve bulut depolama aygıtlarına bıraktı. Günümüzde birçok bilgisayar üreticisi, eserlerinde disket ve CD girişine bile yer vermiyor. Hatta ülkemizde resmi formlar ve kayıtlar bile artık e-Devlet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
SORUN: DİSKET PROBLEMLERİ Yaşıyorsanız COZUM: Eğer Windows 98 altında CD surucunuz veya disket surucunuz ile problemler yaşıyorsanız, Bilgisayarım simgesine cift tıkladığınızda CD ve disket suruculerinin iceriği kontrol ediliyor ve bu yuzden de pencerenin ekrana gelmesi gecikiyorsa, hatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
SORUN: DİSKET PROBLEMLERİ Yaşıyorsanız ÇÖZÜM: Eğer Windows 98 aşağıda CD sürücünüz ya da disket sürücünüz ile problemler yaşıyorsanız, Bilgisayarım simgesine çift tıkladığınızda CD ve disket sürücülerinin içeriği denetim ediliyor ve bu yüzden de pencerenin ekrana gelmesi gecikiyorsa, hatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Selam Arkadaşlar Benim CdRom Disket Sürücüsü Gibi Gözüküyor Ne Yaptıysam Düzeltemedim Yardım Ederseniz Sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt