Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Disney İçin Çekilen Dizide Demet Özdemir'in Partneri Belli Oldu! Kerem Bürsin Projede Yok...

Disney İçin Çekilen Dizide Demet Özdemir'in Partneri Belli Oldu! Kerem Bürsin Projede Yok...
0
105

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-60433894aa7a4ed6165fc3cf6b55d40c6fdb101e.jpg

MF Üretim tarafından hazırlıkları yapılan Dünya ile Benim Aramda isimli dizinin oyuncu takımı çok konuşulmuştu. Dizide başrole hayat verecek olan bayan oyuncu Demet Özdemir olurken partnerinin ise Kerem Bürsin olacağı konuşulmuştu. Hande Erçel'in sorun yaratması ve sonrasında yaşanan kaos ile Bürsin'in takımda yer almayacağı öğrenildi. Demet Özdemir'in partnerinin kim olcağı merak edilirken beklenen haber geldi. İşte ayrıntılar...

Disney için çekilecek Dünyayla Benim Aramda dizisi başrol oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Direktör koltuğunda Hülya Gezer’in yer aldığı ve senaryosunu ise Pınar Bulut'un yazdığı dizinin başrol bayan oyuncuları Demet Özdemir ve Haftasanur Sancaktutan oldu. Dizinin erkek başrolleri ise merak konusu. İşte ayrıntılar...

Demet Özdemir'in Partneri Muhakkak Oldu

Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolünü paylaşacağı dizinin iki de erkek başrol oyuncusu var.

TV 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine nazaran birinci başrol oyuncusu için projenin başından beri ismi geçen Buğra Gülsoy’la mutabakat basamağında olunduğu öğrenildi.

Dizi için geçen günlerde kanalın isteğiyle Kerem Bürsin’in ismi geçmiş lakin yaşanan kaos sonrası Bürsin projede yer almamıştı. Dizinin daha sonra gruba katılacak olan öteki erkek oyuncusunun kim olacağı ise şimdi muhakkak değil.

858,506Konular
982,998Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt