Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diss Yedi! Rapçi Ben Fero, Galatasaraylı Sacha Boey'e Yaptığı Yorum Sonrası Futbolseverlerden Tepki Gördü!

Diss Yedi! Rapçi Ben Fero, Galatasaraylı Sacha Boey'e Yaptığı Yorum Sonrası Futbolseverlerden Tepki Gördü!
0
121

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Rap piyasasının bir devrine damga vuran Ben Fero mahlaslı Ferhat Yılmaz, Twitter'da yaptığı bir paylaşım ile Türk futbol topluluğunu adeta karşısına aldı. Galatasaray futbolcusu Sacha Boey hakkında yaptığı yorum ile Twitter'da hayli reaksiyon çeken Fero, bir futbolseverden ise diss yedi!

Gelin ayrıntılara göz atalım!

Birkaç yıl evvel Türkçe Rap piyasasına bomba üzere düşen rapçi Ben Fero, bu sefer de Türk futbol topluluğunun gündeminde.

Verdiği röportajlarda futboldansa basketbolu tercih ettiğini her seferinde lisana getiren Ben Fero, Twitter'da büyük bir kusur yaptı!

Olay Galatasaray futbolcusu Sacha Boey'in, göbekli fotoğrafının altında bir kullanıcının 'Ben Fero daha fittir' yanıtıyla patladı.

Bunun üstüne Ben Fero ise 'Ne spordan anlıyorsunuz ne müzikten' deyince ortalık karıştı!

Kendisine gelen 'Futbol tayfa olarak seni ham yaparız' karşılığının akabinde 'Seni de yerim futbol tayfanı da' diyen Fero, kısa bir mühlet sonra bu tweetleri silmek zorunda kaldı.

Kısa müddette hakkında binlerce tweet atılan Fero, şimdi bir açıklama yapmadı.

twitter.com
Tüm Türk futbolseverler omuz omuza Ben Fero'ya karşı!

twitter.com
Konu Norm Nadir'e kadar geldi...

twitter.com

twitter.com
Tabii olayın goygoyları da yapıldı

twitter.com
Olayda ismi geçen Sacha Boey'in paylaşım vakti ise hayli manidar oldu.

Olay bu kadar sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Ahmet isimli bir Fenerbahçe taraftarı, 'futbol tayfaya' bulaşan Ben Fero'ya 'Futbol Kanunları' isimli bir diss modülü hazırladı!

Ben Fero bu sayede farklı ekibin taraftarlarını bir ortaya getirdi!

twitter.com
Ne denir bilemedik, kelamı size bırakıyoruz!

twitter.com

858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt