Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diva'nın aşkları

Diva'nın aşkları
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Diva'nın aşkları meşhur şarkıcı Bülent Ersoy birlikte olduğu evlendiği gençler ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu BEN ERKEKLER İÇİN MILLI PİYANGO’YUM 1548638887 1548638887 aninasklari5c4e5aacd07e8aninasklari5c4e5aacd07e8 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberbulent06nisan&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BÜLENT ERSOY, BİR AY ARADAN SONRA MALTEPE BİR RESTAURANT’TA TEK GECCELİK PROGRAM YAPTI Sahneye mekânın solisti Gökhan Sezen’le birlikte gelinliği andıran kostümle çıkan Ersoy, mutlu bir birlikteliği olduğunu söyledi Ersoy, “Evlensem farklı bir giysi giyerim Ama evlenmeyi düşünmüyorum Fazla mutluyum Güzel bir beraberlik yaşıyorum ama evlenmeyi düşünmüyorum dedi Ersoy, evlenme teklifi alıp almadığı sorusuna da “Ne teklifi olmaz benim gibi bir ulusal piyangoya öneri mi gelmez? diye yanıt verdi Geçen yıllarda parmağındaki bir mücevherle uçak alabileceğini ifade eden Ersoy, “Mücevherlerim benim tutkum Yaşam biçimim, aşkım Hayatımda en değer verdiğim şeylerim mücevherlerim Gecce kuyumcu açtırdığım da olmuştur diye konuştu Bülent Ersoy, orkestrasında yer alan Halil Karaduman’ı överken “Boyu kısa fakat bir öyle doruk da yerin aşağıda derler Bizim Sezai de öyledir Sezen Aksu Ben ona Sezai derim diyerek salondakileri güldürdü  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt