Diyaloglara bakin hele merhaba ben serkan nasıl asistan olabilirim? benim telefonda bi problem var bankomatta işlem yapamadım peki ilk kez telefonunuzun ''menütuşuna daha sonra da ''5'' tuşuna başın evet Işlenmiş ekranda ne var hemen? show tv ??? iyi günler kredi kartı başvurunuz için aramıştım sizi ast buyrun mesleğiniz nedir acaba? hayat kadını özel sektör yazıyorum ben o da olur! Iyi günler, nasıl tezgâhtar olabilirim? para çekemiyorum ben şifrenizi hatalı giriyormuşsunuz ahmet bey! parola mi? Benim şifrem defalarca aynıdır, istanbul'un kurtuluşu lütfen, bana şifreyi söylemeyin efendim hah, işlenmiş hatırladım, 1956!!! efendim o istanbul'un kurtuluşu değil lakin yaaaa! Kaçtı istanbul'un kurtuluşu? efendim ben malesef söyleyemem bunu size niye sen de mi bilmiyosun? biliyorum, fakat güvenlik açısından benim şifreyi bilmemem gerekiyor ben sana şifreyi sormuyorum ama! Istanbul'un kurtuluşunu soruyorum evet, lakin ???!!! alo ben ahmet, ya benim bu yazıcı çalışmıyor! windows'ta mı çalışıyor? evet bilgisayar printerı görüyor mu ahmet bey? evet, aleyhinde karşıyalar! güvenliğiniz için bir kaç soru sormam gerekiyor doğum yeriniz? erzurum doğum tarihiniz? 23 ocak 1957 annenizin evlenmeden önceki soyadı? anamı karıştırma bu işe günün getirmiş olduğu yorgunluk ve dayınılmaz çene ağrıları sonucunda ''şu gün bitse de gitsek yeter'' diyen bir herif temsilcisinin aldığı çağrıyı bir an önce işini halledip başından sağmak için seri ve hızlı konuşayım derken arasında geçen konuşma iyi günler hemen size güvenliğiniz için bir kaç soru sormalıyım tabii annenizin son yararlanma tarihi heee efendim beyfendi pardon annenizin kızlık soyadı ve kartınızın son kullanm tarihi olacaktı çok çok özür dilerim temsilci : Mezun oldugunuz ilkokulunuzun adini alabilir miyim? müsteri : Nerden ögrendiniz ilkokul mezunu oldugumuzu? temsilci : Cep telefonu kullaniyor musunuz? müsteri : Gazeteden kuponla almistim on gün sonradan gelecek siyah ekran çikti efendim yazın kullanıcı adınızı yazdım parolanızı da girin bitmiş ilginç karakterler akmaya başladığında klavyeden f7'ye basın elimle mi? benim sayfalarım gelmiyo şu an yurtdışı çıkışımızı karşılayan uydudan kaynaklanan bir sorun var efendim bi ilgileniverseydiniz siz şey, uydu uzayda efendim haa, tamam o vakit vekil : Evli misiniz ? müsteri : Hayir müzmin bekarim Aman evladim sen sen ol ağırbaşlı evlenmeyecegim deme Bak hoş bir isin varmis,bankada birini ayarla yasin geçmeden bir an önce evlen Sonra bizim gibi tursunu kurmasinlar Abla nasihati !!! Alıcı temsilcisi: Size birkaç kodlama ileticem, anekdot alabilir misiniz? abone: Alt Kagit kaleminiz var mi? müşteri temsilcisi: Var da sizin öyle isinize afacan abone: Harbi ya Kusura bakmayin iyi degilim ben bugün Alıcı temsilcisi: Yok, manâlı degil çağrı merkezi: Ne çeşit bir bilgisayar kullanı yorsunuz? tip: Beyaz ! çağrı merkezi: Bilgisayarınızın ekranında sol tarafta bulunan bilgisayarımikonuna tıklar mısınız? müşteri: Sizin solunuz mu benimki mi? çağrı merkezi: şifreniz, küçük harfle ‘a’ büyük harfle ‘v’ ve 7 rakamı alıcı: 7 de büyük harfle mi yazılacak?