Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diyanet İşleri'nin Lise Etkinliğinde Yaşar Alptekin’den Kadınlar Hakkında Skandal Sözler

Diyanet İşleri'nin Lise Etkinliğinde Yaşar Alptekin’den Kadınlar Hakkında Skandal Sözler

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-eff4e09e408af3209813ffb9ba66a454590cc8dd.jpg

Diyanet İşleri vazifelisi imamın “Bizim vaktimizin Kıvanç Tatlıtuğ’u” diye lanse ettiği Yaşar Alptekin, lise öğrencilerinin karşısında akıl almaz bir lisan ve içerikle konuşmaya başlayınca öğrenci ve öğretmenlerin yansısıyla karşılaştı.

soL'da yer alan habere göre “Parasız cennete mi gitmek istersiniz yoksa parayla cehenneme mi” diyen Alptekin, söylediklerini açıklamasını isteyen öğrencilere “Sigaraya, alkole para verirsin, bayana para verirsin” dedi. “Kadına para vermek ne demek?” sorusuna ise “Genelev bayanına diyorum, ben daima barlarda karıyla kızla falan takılıyordum, o kadar günahın içinden çıkıp namaza geliyordum beni sanki kabul etmezler mi diye düşündüm.” diye yanıt verdi.

Sözleri üzerine öğrencilerin ıslıklı protestosuyla karşılaşan Alptekin okul öğretmenleri tarafından uyarıldı.

858,496Konular
981,640Mesajlar
29,723Kullanıcılar
mikelSon üye
Üst Alt