Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diyanetten Yılbaşı İle İlgili Uyarı !

Diyanetten Yılbaşı İle İlgili Uyarı !
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Diyanetten Yılbaşı İle İlgili Dikkat ! Bu konu; diyanetten yılbaşı uyarısı hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, yılbaşı incesi Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez vatandaşları bir takım konularda uyardı Hepimizin kulağına küpe olması gereken bu uyarılar için detaylara geçiyoruz 1549039274 1549039274 diyanettenyilbasiileilgiliuyari5c5476af117a6diyanettenyilbasiileilgiliuyari5c5476af117a6 diyanettenyilbasiileilgiliuyari5c5476af117a6 Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez yılbaşı öncesi manâlı uyarılarda bulunduNoel ekonomisine dikkat çeken Mehmet Görmez filmleriyle, pazarlamalarıyla, ürünleriyle düşünüldüğünde bütün insanlık Noel tüketim ekonomisi ile aleyhinde karşıya bırakıldı Tüketim ekonomisi üzerinden hem de çocuklar üzerinden bir kültür ve kimlik erozyonunun oluşmasına itiraz ediyorum dedi Mehmet Görmez, yılbaşı eğlenceleriyle ilgili olarak Ademoğlu zamandan intikam alırcasına eğlenmek yerine her yılbaşında geçmiş yılın muhasebesini yapmalı, gelecek yıla kavuştuğu için de yaratıcısına şükrederek zamanını geçirmeliyorumunda bulunduEmek ve mücadele sarf etmeden varlıklı olma duygusunun insanları piyango, toto ve loto gibi baht oyunlarına yönlendirdiğine dikkat çeken Mehmet Görmez, Bunların hiçbirisinin bir inanç sisteminde, emeği tanrısal sayan ahlak sistemlerinde kabul görmesi muhtemel değildir ifadelerini kullandı