Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Diyarbakır Devlet Hastanesi Hasta Şikayetleri

Diyarbakır Devlet Hastanesi Hasta Şikayetleri
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Diyarbakır Devlet Hastanesi Hasta Şikayetleri diyarbakır devlet hastanesi doktorları diyarbakır devlet hastanesi personel listesi mönü hemşireleri eğitim ve araştırma yemek yemek Doktor bey bacaklarımda bagaj (mirasçı) var Tansiyonum yukarı gelmeyi Başım yani Bende süpertansiyon var Bizim çocuk ortalık derdine tutulmuş (Grip) Yarım yarım öksürüyem Bende Habitat B var mı? (Kara Sarılık B) Propostodan ameliyat oldum (Prostat) İdralim ayni ayran gibi Kanımda bi değişim hissediyom nadiren kalbim çarpıştırıyor Arakere çarpıntım oluyor Kafamda bi çırlama var Benim bağırsaklarım zehirli gaz yapıyo Hekim bey benin şikayetim bir şu mıntıkadan, şu mıntıkaya dek Karnım gırıl gırıl Boğazlarım gıdık gıdık gıdıklanıyi Bütün tüy diplerim ağrıyo Vücuduma vakitsizlik geliyor hekim bey (Halsizlik) Nefesimi aşağıdan alıp yukarı veremiyom Bugün bağırsaklarım sürekli kıvırıyo Doktor bey ben zagor kullanıyom Doktor bey 3 günde güç durdurdular benim tansiyonumu İdrarımı yaparken zonklama oluyor Damarlarımın içi yanıyor Yaş 73 öbür taraftan çağırıler, ama gene de canım gitmek istemiyi Dün gece çok yüreğim dövündü Kanımda pörtüleşme var (Pırtılaşma) Midemde hıkır hırık baloncuklar oluşiyi Bu gözümnen yukarı baktığımda önünden sanki fidan gibi bi kıl geçiyor ucunda da bi böcek var Benim sinirlerim var Nefesimi çeviremiyom Doktor bey bunun tansiyonu geziyor (Karısını gösteriyor) Kemiğim yanıyor İçimde pırıltı var (Çarpıntı) Vücudum rüzgarlanıyor Kaburgalarım üşüyor Bende kavator var mı? (Guatr)'' kaynak: eglendirencom  

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt