Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diyarbakır Dicle Üniversitesi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Dicle Üniversitesi bünyesinde, halen11 fakülte, 13 meslek yüksekokulu, 5 yüksekokul, 3 enstitü , 9 uygulama ve araştırma merkezi, ile 1 eğitim ve araştırma hastanesi yer almaktadır

Kuruluş Tarihi : 1973
Adresi : Dicle Üniversitesi Rektörlüğü Diyarbakır
Bulunduğu Kent : Diyarbakır
Mail Adresi : webmaster@dicleedu tr
Tel : 0(412)248 80 30
Öğrenci Sayısı : 11 500
Eğitim Dili : Türkçe
Üniversite Türü : devlet Üniversitesi

Dicle Üniversitesi bünyesinde, halen11 fakülte, 13 meslek yüksekokulu, 5 yüksekokul, 3 enstitü , 9 kullanım ve araştırma merkezi, ile 1 eğitim ve araştırma hastanesi yer almaktadır

Üniversitenin öğrencilere sunduğu imkanlar:

Beslenme ve Barınma:

Öğrencilerin barınma problemi, kampüs içerisindeki ve üniversiteye ast birimlerin bulunduğu yerlerdeki kredi ve yurtlar kurumuna yan yurtlar bir uçtan bir uca çözümlenmiştir
Üniversite yemekhanesinden de ucuz ve sağlıklı yemek yemek yenilebilmektedir

Teknoloji ve Kütüphane:

Üniversitede Data operasyon merkezi aracılığıyla, İnternet bağlantısı mevcutturYine üniversite bünyesinde bir kütüphane öğrencilere kaynak taraması ve araştırma yapma imkanı sunmaktadır

Sağlık Durumu:

MedikoSosyal Merkezi,diğer çoğu üniversitede olduğu gibi;gerektiğinde öğrencilere ilk sıhhat müdahalesinin yapıldığı merkezdirBurada,bir bilirkişi doktor, bir pratisyen doktor ve birde dişçi ödev yapmaktadırGerekli görülmesi durumunda hastalar üniversite hastanesine veya başka bir sağlık kurumuna sevk edilirler

Sosyal faaliyetler:

Kampüs içerisindeki sosyal ve sportif aktivitelere bulunma mümkündür

Ulaşım:

Herhangi bir ulaşım problemi olmadan üniversiteye ulaşılabilmektedir *

858,543Konular
981,899Mesajlar
32,558Kullanıcılar
doğandoğanSon üye
Üst Alt