Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Diyarbakır'ın Dev Bir Keke Benzeyen Yöresel Yemeğini Paylaşan Kullanıcıya Gelen Birbirinden Komik Yorumlar

Diyarbakır'ın Dev Bir Keke Benzeyen Yöresel Yemeğini Paylaşan Kullanıcıya Gelen Birbirinden Komik Yorumlar
0
113

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Twitter'da bir kullanıcı, Diyarbakır-Lice'de yöresel ismi keskerun olan bir yemeği paylaştı. En çok bilinen ismi haşıl olan bu yemek Erzincan, Kars, Iğdır, Van, Gaziantep, Sivas, Erzurum, Rize, Giresun, Azerbaycan, İran ve Ermenistan’da da epeyce tüketiliyor ve yöresel yemek olarak biliniyor. Haşıl birebir vakitte haşil, xaşil, khashil, xəşil, gırık, kırda, papa, centuseri olarak isimlendiriliyor...() Gelin Twitter mizahşörlerinin bu yemeğe yaptığı yorumlara birlikte bakalım ????

İşte manzarasıyla yorumcuları cezbeden o yemek ????

Nasıl yapılıyor bu yemek diyorsanız temel mantığı birebir: Yöresel hububatı suyla karıştırıp lapa haline getirmek. Buğday yarması, mısır unu ve kavut unundan olmak üzere üç versiyonlu bir yemek olarak düşünebilirsiniz. Buğday unla haşlanıp lapa haline getiriliyor ve ortasına tereyağı eritilip dökülüyor.

1. Benzemiyor diyen palavra söylüyordur ????

twitter.com
2. Ortasındaki tereyağı 1 milyar ancak olsun...

twitter.com
3. ????????????

twitter.com
4. Bir jenerasyonun şuur altısın Gürbüz...

twitter.com
5. Olsa da yesek...

twitter.com
6. Bu işin ucu Karadenizlilere dokunacak üzere hissediyorum...

twitter.com
7. Ben demiştim...

twitter.com
8. Biraz da gerçekler ✍️✍️

twitter.com
9. ????????

twitter.com
10. Gerçek ✍️

twitter.com
11. ????????????

twitter.com
12. Çok daha mümkün ????????