Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Diyet arkadaşı arıyorum :)

Diyet arkadaşı arıyorum :)
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Perhiz arkadaşı arıyorum selamlama ben zayıflamak için dost arıyorummmdiyetarkadasiariyorum5c50c3ec70b72gifalt :grouphug: Grouphug :grouphug: kilom :85 uygulayacağım diet: Sabahtan (Saat 07300800 gibi) 1 dilim peynir veya 1 tane yumurta 2 dilim ekmek (kepekli ekmek veya çavdar ekmeği olabilir) Oldukça Çok maydanoz, roka, dereotu, tere 34 zeytin Tatsız dere Ara ( Saat 1000 gibi) 1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da seçim edilebilir Sütün içine hemen hemen hiç kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi) Öğle Izgara et (Sabahtan yumurta yenmediyse yumurta da olabilir) 12 dilim ekmek Bol salata 1 bardak ayran İkindi 1 kadeh yoğurt 2 kaşık yulaf id 1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz) Akşam 1 kase çorba 45 kaşık zeytinyağlı yemek yemek 1 kase yoğurt 1 meyve Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 kadeh içilebilirse çok fazla daha iyi Egzersizle desteklenmeli  

Similar threads

Ayça kaya'nın 1 haftada 35 kilo verdiren diyeti Dr Ayça Kaya'nın öteki perhiz listelerini forumda gördüm lakin buna eşit gelmedim Yine Doktorum programında vermişti bu listeyi Her ne kadar 1 hafta 35 kg deseler de herkesin aynı oranda kilo verebileceğini sanmıyorum, kilosu çok olanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
1200 kalorilik diyet Bu diyetle ayda ortalama dört – beş kilo vermemiz mümkünmüş kızlar1200kalorilikdiyet5c50c6614ee48gifalt :tik: :tik: :tik: Natürel diyeti uygularken bol bol su içmeyi ve yürüyüşler yapmayı ihmal etmememiz gerekiyor İyi diyetler 1 gün Kahvaltı 30 gram beyaz peynir, iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Evlenecek kızlara gelin diyeti 1541949 1541949 evlenecekkizlaragelindiyeti5c4dca6145030evlenecekkizlaragelindiyeti5c4dca6145030 http:wwwkadinhaberlerinetimagescontent1410 Önce sıhhat Doktorunuza sormadan denemeyin Nikah diyeti KALKINCA: Bol su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Ev Kadını diyeti ev kadını diyeti Şimdide konut hanımları için diyete bir bakalım Herşeyi yiyerek hem kilo verip, hem de afiyet kazanabilirsiniz Bunu yanı sıra günde en az 8 bardak su içmeyi dikkatsizlik etmeyin Ağzınıza attığınız her lokmayı uzun uzun çiğnemeye de itina gösterin Jurnal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Emziren annelerin beslenmesi nasıl olmalı? Merhaba kızlar emzirirken dengei beslenmek fazla kayda değer ayrıca süt daha nitelikli olur hemde kilo verdirmeyi sağlıyor keza anne sütünü artıran besinlerede gereklilik var tabiki kAHVALTI: ¦ 1 su bardağı süt (şekerli) 200ml (kalsiyumla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt