Perhiz arkadaşı arıyorum selamlama ben zayıflamak için dost arıyorummmdiyetarkadasiariyorum5c50c3ec70b72gifalt :grouphug: Grouphug :grouphug: kilom :85 uygulayacağım diet: Sabahtan (Saat 07300800 gibi) 1 dilim peynir veya 1 tane yumurta 2 dilim ekmek (kepekli ekmek veya çavdar ekmeği olabilir) Oldukça Çok maydanoz, roka, dereotu, tere 34 zeytin Tatsız dere Ara ( Saat 1000 gibi) 1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da seçim edilebilir Sütün içine hemen hemen hiç kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi) Öğle Izgara et (Sabahtan yumurta yenmediyse yumurta da olabilir) 12 dilim ekmek Bol salata 1 bardak ayran İkindi 1 kadeh yoğurt 2 kaşık yulaf id 1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz) Akşam 1 kase çorba 45 kaşık zeytinyağlı yemek yemek 1 kase yoğurt 1 meyve Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 kadeh içilebilirse çok fazla daha iyi Egzersizle desteklenmeli