Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diyet Brokoli Çorbası

Diyet Brokoli Çorbası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle herkese merhaba Bu benim sizlerle paylaştığım ilk tarifim Mutfağa girmekten büyük zevk alıyorum ve sizinle sevgiyle pişirdiğim bütün tariflerimi elimden geldiğince paylaşacağım Bu aralar diyete başladığımdan :p hoş umarım uzun sürer bu diyet :D sizinle ilk olarak bugün pişirdiğim diyet çorba tarifini paylaşmak istedim
Buyrunuz tarifimiz
Diyet Brokoli Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

*1 demet brokoli
*1 adet havuç
*1 adet soğan
*6 dal fesleğen
*12 yemek kaşığı zeytinyağı

Diyet Brokoli Çorbası Tarifi Yapılışı Soğanı piyazlık doğrayın Havuçları küp küp doğrayın Doğradığınız soğanı havuçları ve fesleğeni zeytinyağında orta ateşte yaklaşık 5 dakika kadar kavurun Yıkanmış brokolileri küçük parçalara ayırıp tencereye ekleyin ve 2 dakika kadar daha kavurun Daha sonra sıcak suyu ekleyin ( Ben suyu göz kararı ekledim ölçü vermek gerekirse yaklaşık 5 su bardağına denk sanırım) *Havuçlar yumuşayıp brokoliler dağılana kadar kaynatın Bu kıvama gelen çorbayı ocaktan alıp blenderda ezerek püre haline getirin Son olarak tuz ile tatlandırabilirsiniz ( Bu bir diyet çorbası olduğu için ben deniz tuzuyla tatlandırılmasını öneriyorum)
Afiyet olsun

858,496Konular
982,239Mesajlar
30,152Kullanıcılar
SeroxanSon üye
Üst Alt