Perhiz Çikolata Malzemeler: 200 gr perhiz çikolata 1 Adet rendelenmiş portakal kabuğu 1 Akarsu bardağı ceviz 1 Nehir bardağı fındık Hazırlanışı: Diyet çikolatayı benmari usulü eritin(içi su dolu diğer bir kabın içine oturtatak ve alev üstünde çikolata eriyene değin sürekli karıştırarak) 10*10 santim boyunda minik bir kalıbı alüminyum folyo ile kaplayın Portakalın kabuğunu rendenin ince tarafıyla rendeleyin Cevizleri elinizle iri parçalara bölün Rendelenmiş portakal kabuğu, ceviz ve fındıkları erimiş çikolatayla karıştırın Bu karışımı folyo ile kapladığınız kalıba dökün ve üzerini düzeltin Buzdolabında 1 saat bekletin 1 Saat sonra buzdobından çıkardığınız çikolatayı kare kare parçalara kesip, servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.