iltasyazilim
FD Üye
1*Porsiyon*(400 gram): *Kkal*399,08;*Protein*29,69 g;*Yağ*23,11 g;*Karbonhidrat*19,91*g
Servis: 1 porsiyon
Zaman: 15 dakika
İster*atıştırmalık*olsun, ister*şık*tabakta meze olsun, ister garnitür olsun, ister ana yemek*olsun Her*türlü olabilir Bu benim akşamları sıkça yiyen bir şeydir Daha uzun şeritleri yapıp daha büyük ruloları yapmak mümkün
Hem sade olarak balıkhindijambon ile güzel oluyor, hem de sade versiyon Tercih sizin
Malzemeler
*Kabak 1 orta boy (250 gram)
*Yumurta 1 tane (60 gram)
*Süzme peynir 30 gram
*Labne peynir 50 gram
*Yeşillik (maydanoz, fesleğen, dereotu vs ) 1 yemek kaşığı (5 gram)
*Tuz, karabiber
*Opsiyon: Füme somon tuzlanmış somon füme hindi salam 60g
Diyet Kabak Rulo 100 Kkal 100 Gram Tarifi Yapılışı Balıktavuk ince ince kesin
Yumurtayı haşlayın, soğutun, soyun
Yeşillik incecik doğrayın
Bir kapta yumurtayı ve peynirleri ezip yeşillikle ve baharatla karıştırın
Fırça ile yapışmaz tavaya yağı sürün ve ince uzun şerit şeklinde kesilmiş kabakları yumuşayıncaya kadar her iki tarafında hızlıca pişirin Soğutun
Peyniryumurta karışımı ile kabaktan rulo yapın Eti ister içine koyun, ister rulonun üzerine
Süsleyip soğuk servis edin!
Afiyet olsun!
Servis: 1 porsiyon
Zaman: 15 dakika
İster*atıştırmalık*olsun, ister*şık*tabakta meze olsun, ister garnitür olsun, ister ana yemek*olsun Her*türlü olabilir Bu benim akşamları sıkça yiyen bir şeydir Daha uzun şeritleri yapıp daha büyük ruloları yapmak mümkün
Hem sade olarak balıkhindijambon ile güzel oluyor, hem de sade versiyon Tercih sizin
Malzemeler
*Kabak 1 orta boy (250 gram)
*Yumurta 1 tane (60 gram)
*Süzme peynir 30 gram
*Labne peynir 50 gram
*Yeşillik (maydanoz, fesleğen, dereotu vs ) 1 yemek kaşığı (5 gram)
*Tuz, karabiber
*Opsiyon: Füme somon tuzlanmış somon füme hindi salam 60g
Diyet Kabak Rulo 100 Kkal 100 Gram Tarifi Yapılışı Balıktavuk ince ince kesin
Yumurtayı haşlayın, soğutun, soyun
Yeşillik incecik doğrayın
Bir kapta yumurtayı ve peynirleri ezip yeşillikle ve baharatla karıştırın
Fırça ile yapışmaz tavaya yağı sürün ve ince uzun şerit şeklinde kesilmiş kabakları yumuşayıncaya kadar her iki tarafında hızlıca pişirin Soğutun
Peyniryumurta karışımı ile kabaktan rulo yapın Eti ister içine koyun, ister rulonun üzerine
Süsleyip soğuk servis edin!
Afiyet olsun!