Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diyet Kahvaltı

Diyet Kahvaltı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Diyet Kahvaltı Tarifi İçin Malzemeler

*1 kase süt
*4 yemek kaşığı yulaf kepeği
*Bir adet Anamur muz (yarım muz)
*1012 adet vişne kurusu veya kuru üzüm
*Bol tarçın

Diyet Kahvaltı Tarifi Yapılışı Yaz geldi hanımlar bırakın hamuru pasta böreği haydin diyete ) güne bu kahvaltıyla başlıyorum acayip tok hissediyorum denemek isteyenlere gelsin tarif
Sütun içine muzu dilimleyin yulaf kepeği üzüm kurusu veya vişne ne tercih ediyorsanız ilave edin tarçını da ekleyip afiyetle tüketin
Not : meyvelerin vücutta şekerini absorbe etmek için sütle tüketmek en uygundur Ayrıca tadlandırıcı bal pekmez vs kullanmaya gerek yok
Ben diyet kahvaltı dedim ama çocukların için de besleyici bir kahvaltı Marketlerden aldığınız pirinç ve mısır gevreklerinden daha besleyici daha sağlıklı ev yapımı cornflaks diyoruz biz

Similar threads

Diyet Kahvaltı (Veya Ara Öğün) Tarifi İçin Malzemeler *1 muz(bu tarifte muz kullandım ama hangi meyve isterseniz onuda koyabilirsiniz) *2 yemek kaşığı yulaf ezmesi *2 yemek kaşığı yoğurt Diyet Kahvaltı (Veya Ara Öğün) Tarifi Yapılışı Muzu dilimleyelim üzerine yulafı ve yoğurduda ekleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Diyet Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler *2 5 adet yumuşak muz *1 5 su bardağı yulaf kepeği *Yarım çay kaşığı tarçın *4 adet kuru incir *4 adet kuru kayısı (gün kurusu) *Kuru meyve karışımı (kuru üzüm, portakal ve limon kurusu) *İsteğinize göre çok az limon veya portakal kabuğu rendesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Kahvaltını Kendin Yap (ev Yapımı Cornflex, Diyet Kahvaltı ) Tarifi İçin Malzemeler *2,5 çay bardağı yulaf kepeği *1 adet yeşil elma kabuğuyla rendeleyin *1 tatlı kaşığı tarçın *3 yemek kaşığı süzme bal *2 adet ceviz Not: Buraya kadar diyette olanlara Çocuklar için ve diyette olmayanlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Havuçlu Tarçınlı Cevizli Diyet Kek Tarifi İçin Malzemeler *1 çay bardağı yarım yağlı süt *5 yemek kaşığı yulaf kepegi karışımı *Yarım çay bardağı tam buğday unu *1 yemek kaşığı Canderel Steviali toz tatlandırıcı *1 tatlı kaşığı Calve yer fıstığı ezmesi *2 yumurta *1 havuç *5 6 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Kahvaltı günün en kıymetli öğünüdür. Sağlıklı ve besleyici bir kahvaltı güne zinde başlamanızı ve kilo denetimi yapmanızı sağlar. Ama çalışan kimseler kahvaltı öğününü umumide ihmal eder. Siz de ağır iş temponuz yüzünden kahvaltıyı atlıyorsanız yahut sıhhatsiz yiyeceklerle geçiştiriyorsanız bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt