Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diyet Kurabiyem

Diyet Kurabiyem

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Diyet Kurabiyem Tarifi İçin Malzemeler

*1 yumurta
*1 yemek kaşığı bal
*1 tatlı kaşığı dolusu granül kahve
*1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı
*1 su bardağı tam buğday unu
*1 tatlı kaşığı kabartma tozu
*40 gr (12 paket) % 70 bitter çikolata

Diyet Kurabiyem Tarifi Yapılışı Merhabalar bu tarifi sosyal medya üzerinden bi arkadaşımda gördüm ve denedim gerçekten çok güzel oldu Diyet yapanlar ve ara öğünleri için atıştırmalık arayanlar için ideal bi tarif Bu ölçülerden 1314 tane kurabiye çıkıyor
Fırını önceden 180 dereceye ayarlayın ve tepsiye pişirme kağıdı serip kenara alın Çikolatayı parçalayın Yumurta, bal, kahve ve Hindistan cevizi yağını bir kaba alın (Hindistan cevizi yağı oda ısısında yumuşak yada sıvı halde olabilir Eğer donmuşsa benmari usulü eritip o şekilde koyabilirsiniz) Güzelce bütünleşene kadar elinizle karıştırın Diğer malzemeleri de ekleyerek hamur formuna gelene kadar yoğurun Elde ettiğiniz hamurdan küçük parçalar koparıp yuvarlayın (ben dondurma kepçesi kullandım hem alması kolay oldu hemde aynı boyda oldular) ve tepsiye dizin 15 dk önceden ısıtılmış fırında pişirin Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun

858,496Konular
982,454Mesajlar
30,230Kullanıcılar
Frkn23Son üye
Üst Alt