Perhiz Mantı Tarifi İçin Malzemeler 1 adet orta irilikte karnabaharYarısı dek yada elinizde ne değin varsa brokoli200 gram kıyma1 çorba kasesi sarımsaklı yoğurt4 yemek kaşığı akışkan yağTuzDilediğiniz baharatlar Hazırlanışı Bismillah Merhabalar tekrar dinç bir tarifle geldim Canınız mantı istediğinde yerini dolduracak bir tanım garanti veriyorum keza sebzeyi sevdiren hem de mantı yemiş duygusal veren bir lezzet Sebzelerimizi minik çiçekler halinde kesip güzelce yıkıyoruzBen teflon kullandım, geniş bir pilav tenceresinde yarım nehir bardağı dek su ve yeteri dek tuzlu koyup kapağı kapalı altı orta derecede bir ateşte pişmeye bırakalımZaten 15 dakika sürmüyor bile, diğer bir tavada kıymamızı sıvı yağda adamakıllı kavuralımKavrulunca üzerine tuz ve baharatları koyup kapatalımÇatalla denetleme ettiğimiz sebzeleri istediğimiz kıvama gelince kevgirle servis tabağına alalımIlk sıcağı çıkınca üstüne sarımsaklı yoğurt ve kıymayı ek edelim Sıhhat olsun sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur