Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Diyet Midye Poğaça ( Kendi Tarifim )

Diyet Midye Poğaça ( Kendi Tarifim )

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Diyet Midye Poğaça ( Kendi Tarifim ) İçin Malzemeler

*2 kaşık lor peyniri
*1 dilim beyaz peynir
*Yarım çay bardağı peynir altı suyu yada yoğurt süt
*1 kabartma tozu
*1 çorba kaşığı çörek otu
*2 yemek kaşığı zeytin yağı( 1 kaşık hamurun içine 1 kaşık katlamak için arasına sürülecek)
*1 tatlı kaşığı salça
*Aldığı kadar tam buğday unu

Diyet Midye Poğaça ( Kendi Tarifim ) Yapılışı Yeni bir kendi ürünüm tarifinden merhaba Diyete başladığımdan beri kurabiye poğaçaya hasretim herkes gibi ben de evde kendi çözümlerimi bulmaya başladım Siz hala diyettesiniz diye poğaça yiyemeyenlerdenmisiniz yoksa eğer benim gibi küçük bir yerde yaşıyorsanız kepekli poğaça bulmak da mümkün değilse ne yapıyoruz evde yapıyoruz poğaçalarımızı Ve adı diyet olduğuma bakmayın tadı süper oldu oturup bir tepsi yersiniz benden demesi
gelelim yapılışına:
Tüm Sıvı malzemelerimizi kaba Alıp iyice karıştırıyoruz sonra galeta unumuzu tam buğday unu ile iyice yoğuruyoruz sonra tezgahta el yordamı ile inceltiyoruz merdaneye gerek yok Bildiğimiz midye poğaça gibi yapıyoruz arasına zeytin koyuyoruz ve kapatıp önceden ısıtılmış Fırında 200 derecede pişiriyoruz
NOT: poğaçalarımızdaki peynir miktarını azaltmayın hamurumuzun lezzeti oradan geliyor Yağlı peynir ise az kullanın yada yağ koymayın Ve tabiki çok kaçırırsanız bununda kalorisi var bu tarif sağlıklı bir atıştırmalık olarak idrak afiyet olsuuuunn ????
*

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt