iltasyazilim
FD Üye
Diyet Tarifi İçin Malzemeler
*Bir minnak dilim kavun ve iki kiraz kahvaltı vazgeçilmezimdir
*2 çeri domates
*Bir badem
*Salatalık
*Süzme peynir
*Bir dal göbek
*23 dal dereotu ve maydanoz
*Birer adet zeytin
*Ekmek çavdar ve dilimden daha az meyve suyu
*Diyette hayattan atılmalı ama ben bugün içeceğim çünkü bitki çayım kalmamış
Diyet Tarifi Yapılışı Arkadaşlar öncelikle merhaba bu tarifi daha çok diyet yapan arkadaşlar için yaptım, 3 günde 1 kilo verdiğim doğrudur ve şok diyet falan değildir
Uyanınca en az bir bardak ılık su bir bardak limonlu ılık su içmelisiniz Ilık su çünkü vücutta daha uzun süre kalır tabak, çatal, kaşık bardak hep aynı olmalı değiştirmemelisiniz, kahvaltı önemli zengin olmalı Şeker ve tuz hayatımızdan çıkarıp baharatı solmalısınız acı metobalizma hızlandırır, diyet yapıyor iseniz her öğün öncesi bir bardak su içmeli Yeşilçayı kullanmaya başlamalı ve yoğurt kürü yapıp egzersizle tamamlamalısınız ,tarif felan yok aslında sadece püf noktalar var
*Bir minnak dilim kavun ve iki kiraz kahvaltı vazgeçilmezimdir
*2 çeri domates
*Bir badem
*Salatalık
*Süzme peynir
*Bir dal göbek
*23 dal dereotu ve maydanoz
*Birer adet zeytin
*Ekmek çavdar ve dilimden daha az meyve suyu
*Diyette hayattan atılmalı ama ben bugün içeceğim çünkü bitki çayım kalmamış
Diyet Tarifi Yapılışı Arkadaşlar öncelikle merhaba bu tarifi daha çok diyet yapan arkadaşlar için yaptım, 3 günde 1 kilo verdiğim doğrudur ve şok diyet falan değildir
Uyanınca en az bir bardak ılık su bir bardak limonlu ılık su içmelisiniz Ilık su çünkü vücutta daha uzun süre kalır tabak, çatal, kaşık bardak hep aynı olmalı değiştirmemelisiniz, kahvaltı önemli zengin olmalı Şeker ve tuz hayatımızdan çıkarıp baharatı solmalısınız acı metobalizma hızlandırır, diyet yapıyor iseniz her öğün öncesi bir bardak su içmeli Yeşilçayı kullanmaya başlamalı ve yoğurt kürü yapıp egzersizle tamamlamalısınız ,tarif felan yok aslında sadece püf noktalar var