iltasyazilim
FD Üye
Diyetlik Omlet Pankek (Krep Low Carb Omlet) Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için;
*4 yumurta
*250 gram çekilmiş fındık yada ceviz
*2 tatlı kaşığı tarçın
*1 yemek kaşığı pudra şekeri yada 5 ml sübstoff (tatlandırıcı)
*2 yemek kaşığı tam bugday unu
*Az bir şey süt
Kızartmak için;
*Biraz sıvı yağ
Üzeri için;
*Tarçın
Diyetlik Omlet Pankek (Krep Low Carb Omlet) Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar, şuan diyet yapmakdayım ve yinede insanın canı ister istemez tatlı bir şeyler istiyor Bu tarif tam böyle günler için
1
*Tüm malzemeleri karıştırın (süte dikkat lütfen, hazırladığımız hamur ne sıvı ne fazla katı olacak, akışkan bir hamur olacak)
*Sora tavamıza biraz yağ alıp, 1 kepçe hamurumuzdan dökelim ve pişirelim önlü arkalı (dikkat edelim kısık ateşte çabuk yanıyor) sora servise hazır
Dilerseniz sırf tarçın serpin
Ben kendim şahsen elma püresi (apfelmus ) çok severim, onunla yerim,*işte bu kadar
Şimdiden afiyet olsun?
*4 yumurta
*250 gram çekilmiş fındık yada ceviz
*2 tatlı kaşığı tarçın
*1 yemek kaşığı pudra şekeri yada 5 ml sübstoff (tatlandırıcı)
*2 yemek kaşığı tam bugday unu
*Az bir şey süt
Kızartmak için;
*Biraz sıvı yağ
Üzeri için;
*Tarçın
Diyetlik Omlet Pankek (Krep Low Carb Omlet) Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar, şuan diyet yapmakdayım ve yinede insanın canı ister istemez tatlı bir şeyler istiyor Bu tarif tam böyle günler için
1
*Tüm malzemeleri karıştırın (süte dikkat lütfen, hazırladığımız hamur ne sıvı ne fazla katı olacak, akışkan bir hamur olacak)
*Sora tavamıza biraz yağ alıp, 1 kepçe hamurumuzdan dökelim ve pişirelim önlü arkalı (dikkat edelim kısık ateşte çabuk yanıyor) sora servise hazır
Dilerseniz sırf tarçın serpin
Ben kendim şahsen elma püresi (apfelmus ) çok severim, onunla yerim,*işte bu kadar
Şimdiden afiyet olsun?