dizilere bakıp evlenenler boşanıyor evlenenler haberleri evlenenler dizilere bakıp evlenenler boşanıyor dizilere dizilerin hayatımızdaki reel etkilerini bilenler olduğu gibi bunun farkında olan olmayanlarda vardırşöyle bir örnek vermem icabında önceliklle aşkı memnu dizisini yayınladığı dönemlerde amcasının eşiyle beraber olması ve fatmagülün suçu ne dizisiyle tecavüz vakalarının arttığını duymuştumbu tür dizlerin aile içini zedelediğini düşünüyorumama şöyle bir reel varki böyle diziler yayınlandıkları gün izlenme rekoru kırıyor hakiki hayatta böyle şeylerin yaşanmaması ve etkilenmemesi 1548890671 1548890671 dizilerebakipevlenenlerbosaniyor5c5232377676ddizilerebakipevlenenlerbosaniyor5c5232377676d dizilerebakipevlenenlerbosaniyor5c5232377676d Izaç okulu açan ERREM, vereceği 20 saatlik eğitimde, izaç öncesi hazırlık, benzeşen seçme, evlilikteki irtibat ve sorunları çözme, anne baba olmaya hazırlık, evlilikte sevinç konularında eğitim verecek ERREM Müdürü Öğretim Görevlisi Mustafa Hücum, toplumda evlilik öncesinde gençlerin evlilikle ilgili yeterince data sahibi olamadığına dikkat çekti Hamle, fısıltı gazetesi yoluyla edindiği duyumlardan ve medyadaki dizilerde gördüğü örneklerden yola meydana çıkan evliliklerin kısa vakit sonra çatırdamakta olduğuna göze çarpan etti Saldırı, evliliğin hemen olan bir birliktelik olmadığına şive yaparak, “Bir ömür boyu sürecek yaşantının başlangıcıdır Bilinçsizce yapılan evliliklerin birçoğu aşırı geçimsizlik ve boşanma ile noktalanmaktadır Yeni evliler çocuk eğitimi ile ilgili bilgileri sadece yaşantı içerisinde denemeyanılma yolu ile öğrenmektedir Birincil çocuk bu durumda bilinçsizce yetiştirilmektedir dedi Mustafa Hamle, yaptıkları programda evlenecek olan gençleri evliliğe hazırlamanın amaçlandığını ve belediyeden evlilik cüzdanı bölge çift adaylarına evliliğe hazırlık eğitiminin gerekli tutulabileceğine dikkat çekici etti Evlilik okulu ile yaşanabilecek sorunlar düşünülerek bunların çözümü için bireylerin bilgi sahibi olması ve evliliğe zihnen tedbirli olmasının önemine dikkat çeken Soy, düzenlenen eğitim programının hafta sonları toplam 20 saatlik bir eğitim olduğunu açıklama etti Atak, verilecek eğitim konularının başlıklarını ise şöyle sıraladı: İnsan niçin evlenir? Evliliğe hazırlık, evlilikte eş seçme, izaç psikolojisi, evlilikte iletişim ve sorun çözme, evlilikte sevinç, anababa olmaya hazırlık, izaç ve cinsellikEğitim sonrası kursiyerlere sertifika verilecek