Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dizilerin iki yakışıklısı Emir (Çağatay Ulusoy) ve Demir (Birkan Sokullu)

Dizilerin iki yakışıklısı Emir (Çağatay Ulusoy) ve Demir (Birkan Sokullu)
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dizilerin iki yakışıklısı Emir (Çağatay Ulusoy) ve Demir (Birkan Sokullu) birkan sokullu cagatay ulusoy demir minik sırlar kücük sırlar demir adını feriha koydum, küçük sırlar, emir, demir, Çağatay Ulusoy, birkan sokullu, resimleri, röportajı, haberleri, hakkında detaylı bilgiler burada 1548648123 1548648123 dizilerinikiyakisiklisiemircagatayulusoyvedemirbirkansokullu5c4e7ec14fd76dizilerinikiyakisiklisiemircagatayulusoyvedemirbirkansokullu5c4e7ec14fd76 dizilerinikiyakisiklisiemircagatayulusoyvedemirbirkansokullu5c4e7ec14fd76 Adını Feriha Koydum dizisinin yakışıklısı Emir (Çağatay Ulusoy) ve Ufak Sırlar dizisinin Demir'i Birkan Sokullu ile yapılan röportajı sizlerle paylaşıyorum melekler 'Adını Feriha Koydum' dizisinde 'Emir' karakterini canlandıran 20 yaşındaki Çağatay Ulusoy ile 'Minik Sırlar'ın 'Demir'i Birkan Sokullu, geçtiğimiz sezonun en merak edilen iki yakışıklısı Genç jönler, haklarında bilinmeyenleri anlattı ÇAĞATAY ULUSOY YURT DIŞINDA OYUNCULUK EĞİTİMİ ALACAK Geçtiğimiz yıl Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçilen Çağatay Ulusoy'un oyunculuk serüveni 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle başladı Sezon finali yapan dizide 'Dikte' karakterini canlandıran Ulusoy; kendisini anlattı GÖZLERDE MANÂ ARARIM Görünüş çok manâlı fakat tatmin edici değil Bence belli başlı görsellik, yetenek ve dış görünüş birleşince ortaya çıkıyor Kadının gösterişli makyajdan uzakta olması hoşuma gider Doğal güzelliği severim Bir kadında ilk baktığım yer gözleridir Boş bakıp bakmadığına uyarı ederim Bakışlarda anlam ararım DAHA YOLUN BAŞINDAYIM Keza oyunculuğa hem de mankenliğe devam etmek istiyorum Daha yolun fazla başındayım İstanbul'da kendimi biraz daha geliştirdikten sonra yurt dıştan oyunculuk ve modellik eğitimi almayı planlıyorum İkisini birbirinden ayıramam ÜÇ BEYAZA ELİMİ SÜRMEM Sporu dikkatsizlik etmiş olsam da, tekrar tekrar yediklerime uyarı ediyorum Şüphesiz üç beyazdan uzakta duruyorum Başlıca sebze ağırlıklı ve haşlanmış beyaz etle besleniyorum Kızartma yemiyorum Kuru ete bayılırım Gel mangal yapıyoruzdenildiği süre tüm programımı aksatabilirim! MUTLU OLMAM ÇOK KOLAY Her şeyden mutlu olan bir insanım Yani mutlu olmam için kimsenin özel bir şey yapmasına gerek yok Doğum günü kutlamak ve armağan almayı pek sevmem Başkasına hediye alırken kendimi daha mutlu hissediyorum Sevdiğim insanların yanımda olması ise benim en büyük sevinç kaynağım DENEMEDEN ALIYORUM id Dökümlü şeyleri o kadar sevmem Sıcacık, vücuda oturan ve fiziği belirten kıyafetleri tercih ediyorum Alışverişten müsamaha almam fakat işim gereği yapmak durumundayım Mağazalarda fazla artı vakit geçirmem, hemencecik deneyip çıkarım Hatta defalarca alışveriş yaptığım markalarda beğendiğim bir kıyafeti denemeden satın alırım Ailemin bana aşıladığı en önemli şeylerden birinin hayvan sevgisi olduğuna inanıyorum Hayvanlarla iç içe büyüdüm Bu şekilde büyütülen birinin, vicdanlı bir insan haline gelebileceğine yüzde yüz eminim Hayvan sevgisi insanlara aleyhinde olan sevgiyi de güçlendiriyor Sizi daha pozitif, daha sağduyu, daha düşünceli ve etrafa karşısında ilgili yapıyor 1548648123 1548648123 dizilerinikiyakisiklisiemircagatayulusoyvedemirbirkansokullu5c4e7ec1546d1dizilerinikiyakisiklisiemircagatayulusoyvedemirbirkansokullu5c4e7ec1546d1 dizilerinikiyakisiklisiemircagatayulusoyvedemirbirkansokullu5c4e7ec1546d1 BİRKAN SOKULLU İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞAMAYI SEÇIM EDİYOR Geçtiğimiz sezon 'Ufak Sırlar' dizisinde 'Demir' karakterini canlandıran 25 yaşındaki Birkan Sokullu; ' Korusun', 'Küçük Kadınlar' ve 'Elif' gibi sevilen projelerde de rol aldı Yakışıklı oyuncu, hayata dair düşüncelerini anlattı ARKADAŞLARIM HER ZAMAN AYNI Ekrana çıkmadan önce nasılsam şimdi da öyleyim Aynı arkadaşlarımla görüşüyor ve benzer yerlere gidiyorum Şöhreti fazla kafasına takan biri değilim Çoğunlukla hayatıma dostça bulduğum insanları dahil ediyor ve mutlu oluyorum DOĞAL OLANLAR GÜZELDİR Kuşkusuz doğallıktan yanayım Karşımdaki kişi ne kadar doğalsa, benim için öyle güzeldir Güzel edebilmek için bir mücadele sarf ediliyor olması bana fazla itici geliyor Aynanın aleyhinde çok pozitif vakit geçirmeyi tercih etmiyorum ÇOK ÂŞIK OLMAM LAZIM Önemli bir beraberlik kurabilmem için gerçekte fazla âşık olmam gerekiyor Bunu yaşayabilmek günümüzde biraz kuvvet, çünkü bundan böyle ahali ilişkilere daha akılcı yaklaşmaya başladı İnsanların böyle davranması kendi kendilerini cezalandırmak gibi İLİŞKİDE SATRANÇ SEVMEM Duygusal biri olduğum için içimden geldiği gibi hareket ederim Bu konularda çok akla yatkın davranamıyorum açıkçası İlişkilerde satranç oynamayı sevmem Bunu söylersem veya böyle davranırsam, tepkisi ne olur?gibi düşünerek yok de sonuna kadar içimden geldiği gibi yaşamayı seviyorum Fiilen hislerimle hareket ettiğimde fazla fazla hüsran yaşamıyorum EĞLENMEYİ SEVİYORUM Gece hayatına çok düşkün değilim lakin eğlenmeyi seviyorum Daha tanınır epeyce, gittiğim yerlerde hareketlerime uyarı etmeye başladım ama bunu çok kafama takmıyorum Çünkü takarsam, hayatımı kısıtlamış olurum Sonuçta kimseden bir şey gizlemiyorum Sevdiğim insanlarla birlikte zaman geçirdiğimde fazla mutlu oluyorum Sevdiği biri kadar kıskanılıyor edinmek, insanın hoşuna gidebilir lakin kıskançlık can sıkıcı boyutlara vardığı zaman kendimce güvenli olmayan oluyor O yüzden şakayla karmakarışık veya asgari düzeyde yapılan kıskançlıklardan rahatsız olmuyorum Ben de çok kıskanç biri değilim Âşık olduğum ve sevdiğim vakit kıskansam bile çok muhakkak etmem (Marie Claire)  

858,497Konular
981,942Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt