iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 adet ekmeklik hamur
2 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
HAZIRLANIŞI
Hazırladığımız ekmek hamurundan ceviz büyüklüğünde parça alalım Avuç içinde yuvarlayıp, ortasına parmakla bastıralım Yağlanmış tepsiye sık sık dizelim Hamurların işi tamamlanınca tekrar kabarması için mayalanmaya bırakıp, üstüne bir bez örtüp bekletelim Kabaran hamuru kızgın fırına verelim Üzeri kızardığı zaman fırından alıp, üzerlerine yoğurt ve yumurta karışımı sürelim Güzelce her parçanın üstüne bolca sürelim Sonra tekrar fırına verip, üstünü iyice kızartalım Sıcak soğuk ikram edebiliriz
1 adet ekmeklik hamur
2 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
HAZIRLANIŞI
Hazırladığımız ekmek hamurundan ceviz büyüklüğünde parça alalım Avuç içinde yuvarlayıp, ortasına parmakla bastıralım Yağlanmış tepsiye sık sık dizelim Hamurların işi tamamlanınca tekrar kabarması için mayalanmaya bırakıp, üstüne bir bez örtüp bekletelim Kabaran hamuru kızgın fırına verelim Üzeri kızardığı zaman fırından alıp, üzerlerine yoğurt ve yumurta karışımı sürelim Güzelce her parçanın üstüne bolca sürelim Sonra tekrar fırına verip, üstünü iyice kızartalım Sıcak soğuk ikram edebiliriz