Star DJ Avicii aka Tim Bergling 28 yaşında öldü Süperstarın erken ölümü milletlerarası müzik sahnesini yasa boğdu Genç DJ'nin hayranları sosyal medyada yas tuttu DJ, Cuma öğleden sonra Umman'ın başkenti Muscat'ta ölü bulundu Avicii, dünya çapında ünlü elektronik dans şarkılarını dünya çapında meşhur hayranları için, ara sıra de yüzlerce binlerce müzik festivalinde baş rol oynadığı milletlerarası bir pop yıldızıydı Popüler sesi onu grafiklerin tepesine bile gönderdi ve ABD radyosuna indi: En çok belli şarkısı Wake Me Up, başarılı olmuş ve Billboard'un Hot 100 haritasında 4 numaralı zirveye çıkmayı başarmıştı Dans listelerinde yedi tane Top 10 hiti vardı Fakat 2019'da, ressam müzik yapımından çekildiğini açıkladı ama gerçi şarkı ve albüm üretmeye devam etti Avicii geçmişte aşırı alkol nedeniyle rahatsızlık yaşamış bunun beraberinde iyileşme girişiminde bir dizi gösteriyi iptal etmişti Avicii, 2019 yılında Hollywood Reporter'e yaptığı açıklamada, Bu çok çılgın bir yolculuk oldu 16 yaşımdayken üretime başladım 18 yaşımdayken turneye başladım Bu noktadan sonra, sadece yüzde 100'e atladımhayatımda, bence: whoa, bunu yaptım mı? Bir anlamda hayatımın en güzel zamanıydıLakin bir fiyatla geldi bir sürü stres bana çok pozitif üzüntü fakat en iyi yolculuktu benim hayatımsözlerine yer vermişti sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur