Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

DJ Sahin , Falcon feat, Funda - Birini Bıraktım

DJ Sahin , Falcon feat, Funda - Birini Bıraktım
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yaza damgasını vuracak olan DJ Sahin & Falcon feat Funda Birini Bıraktım Belcika'dan DJ Şahin, Falcon ve Funda'nın seslendirdiği Birini Bıraktım adlı şarkıya MC Semon'da katkıda bulunuyor

imagesdahinfalconfeatfundabirinibiraktim5ad229cf4f695

Birini Biraktım şarkı sozleri

Funda (nakarat 2x)
Birini bıraktım, ikincisi sırada
Unuttum sayısını, ucuncusu kim acaba

DJ Şahin
Yaz gunu sıcak, uyumayı bırak
Haydi Falcon, diskoya bir bak
Bizim olu mekan, hatunla dolu
Hadi hadi fırla, kacırma valla
Kızla eğlen, yoruldunmu dinlen
Şişeleri fondip, yapıpta geleceğim
Anlatacağıma, kulak verin
Bu hikaye başlar, şimdi aniden

Funda (nakarat 2x)

Falcon
Atladık arabaya, bizim kizi alacağız
Evine yanaştık, bir surpriz yapacağız
Bir hediye aldım, gonlunu calayım
Bu aralar kırdım, bunu unutturayım
Eyvah oda ne, bizimkisi orada
Kolunda bir adam, kim lan bu zurna
Gidiyor valla, bindiler arabaya
Takip et baboli, yetişelim durma

Funda (nakarat 4x)

Falcon
Diskoya yanaştı, indi arabadan
Kolunda o herif, gidip parcalayacağım
Bizde yanaştık, kapıda korumalar
Damsız girilmez, dedi dallamalar

DJ Şahin
Kankam aradı, kızları cağırdı
Taktık kolumuza, baktık yolumuza
Girdik iceriye, birde ne goreyim
İkiside pistte, kopmuşlar valla

Falcon
Tuttum kolundan, cektim kenara
Bu adamda kim lan, cevap ver bana
Aslan gibiyim, aldattın beni ha
Beklemezdim, lanet olsun sana

Funda
O benim abim, rahat bırak manyak
Uf cekil artık, bana bir Konyak

Misafir
Haydaaaa Aşkım bu da kim
Haydi dans edelim

DJ Şahin

Projenin yapımcılığını ve muzik direktorluğunu ustlenen DJ Şahin, uzun yıllar dj olarak muzik piyasasında başarılarıyla varlığından soz ettirmiş, kazanmış olduğu bilgi birikimini en iyi şekilde değerlendirerek bu projenin doğmasına vesile olmustur

Belcika'nin başkenti Bruksel'de ikamet eden sanatcı, Avrupa'da onde gelen turk ve yabancı bir cok mekanda dj'lik gorevini başarıyla yerine getirmiş ve profesyonel olarak dj'liğe halen devam etmektedir

Ayrıca Funda ve Falcon'un resmi yapımcılığını ustlenmekte olup, bu ikili icin album calışmalarına tum hızıyla devam etmektedir

imagesdahinfalconfeatfundabirinibiraktim5ad229d09a2e0

Falcon

Rap camiasında, gunluk binlerce ziyaretci grafiği yakalamış RaphaberCom sitesinin kurucusu olan Falcon, sitenin de katkısıyla saygın bir konuma ulaşmıştır

Bu projeye, parcanın sozlerini yazarak ve guzel yorumuyla cok buyuk katkı sağlamış olup hayranlarıyla tekrar buluşmuştur

Daha once Gokyuzu Duman Oldu Anneve Mezar Tasınaklipleri ile beğeni toplayan sanatcının, kendi imzasını taşıyan 50'ye yakın parcası bulunmaktadır

Kendisine ait profesyonel kayıt studyosunda calışmalarına tum hızıyla devam etmektedir

not: RaphaberCom sitesi, bazı medya guclerinin yoğun cabası sonucu mahkeme kararıyla kapatılmıştır

imagesdahinfalconfeatfundabirinibiraktim5ad229d1f3507

Funda Kılıc

Kulağa cok hoş gelen yumuşak sesiyle, dinleyenleri buyuleyen Funda; hoş gorunumu, goz kamaştırıcı dans hareketleri ve kendine has mimikleriyle izleyenleri de kendine hayran bırakıyor

Ayrıca ingilizce şarkı soyleme yeteneği de bulunan sanatcı, yeni calışmalarda bu yeteneğini gozler onune serecektir

Komple bir sanatcı olan star adayımız, kısa surede adından sıkca soz ettirecektir

imagesdahinfalconfeatfundabirinibiraktim5ad229d35e13c
MC Sermon

Amerika ve Avrupa'da bir cok calışmada imzası bulunan Eric Sermon, kendine has yorumu ve stiliyle parcaya renk katmıştır Bu projede yer almakta oldukca memnun olan sanatcı, gelecek calışmalarda da adından soz ettirecektir