Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba bu angel arenanın ( w3 icin fun map ) son sürümlerinde lvl 30 yaptıktan sonra god , satan , joe black , mother earth , nature gibi herolar alınıomus god almayı biliorm mikail war ( micheal ) right hand of god dio tanrının sağ kolu onu kesince tawern acılıo gof alıosunama dierleini ilk...
Merhaba, Arkadaşlar Ben 23 Sene Onca Devil May Cry 3 Oynuyordum Ozaman İlk Başladığım Günlerdi DmC Ye Oyunu Bitirmiştim Sonra Silmiştim Ama Bu Sefer Bilgisayarda Canım Sıkılmaya Başlamıştı Aradan 56 Ay Sonra Tekrar Yükledim Görüntü Oyun İçinde Çok Parlaktı Yani Brightness Çok Fazlaydı Ayarlara...
Bugün (21.07.2020) itibari ile alınan yasal izinleri takiben gerçekleşen hissse devri sonrası Dünya lideri konumundaki dijital müzik şirketi Believe, Türkiye'nin müzik endüstrisi liderlerinden Doğan Music Company (DMC) ile ortak oldu.
2013 yılından beri birlikte çalışan, sektörün 2 dev...
arkadaslar devil my cry oyununda 5 missonda takıldım kaldım bu saat kulesi olan yerin en tepesine cıktım ama bölümü bi türlü gecemedim 5misson çözümünü bilnler lütfen yardımcı olabilirlermi
Arkadaşlar bu oyunda son bolume geldım ama bi yerde takıldım Ben size anlatam olayı Şimdi öyle böyle bir yere geldim bümbüyük alışveriş merkezi girişi gibi koskocaman duvardada Kokoba Sosho yaziyor Buraya geldim pc de oturanları indirdim pc leri hackledim merenler vardi 3 kata çıktım rehinelerle...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.