Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

DNA dizilimine baktıran Meryem Uzerli, sürprizle karşılaştı! Beklemiyordu...

DNA dizilimine baktıran Meryem Uzerli, sürprizle karşılaştı! Beklemiyordu...
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
yQG6p_1619512566_8891.jpg

Yakın vakitte ikinci sefer anne olan oyuncu Meryem Uzerli, Kovan sinemasının 43. Memleketler arası Moskova Sinema Şenliği'ndeki gösterimi için Moskova'ya gitti.

'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle ün kazanan oyuncu Meryem Uzerli, başrolünde oynadığı 'Kovan' sineması ile ilgili konuştu. Konuşmalarının ortasında yaşadığı sorunlardan bahseden Uzerli, "Ayşe karakteri, şu ana kadar oynadığım karaktere benzemiyor. Ayşe, daha sakin ve daha melankolik bir karakter. Senaryoyu okuduğum vakit, bu projede kesinlikle olmak istedim. Bu benim için değişik bir tecrübe oldu" dedi.

Gürcistan sonları tarafında çekimi yapılan sinemada birçok sefer kendisini arı soktuğunu söyledi. 

"YÜZDE 6-8 RUS KÖKENLİ ÇIKTIM"

Babası Türk, annesi Alman olan Meryem Uzerli, geçen sene DNA dizilimini yaptırdığını söyleyerek "Yüzde 6-8 Rus kökenli olduğum ortaya çıktı. Buna çok şaşırdım. Anneme ve babama sorduğumda ise ailenin geçmişinden birçok şey ortaya çıktı" sözlerini kullandı.