Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

DNA Modeli Nasıl Yapılır

DNA Modeli Nasıl Yapılır
0
472

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
DNA Modeli Yapımı icin gerekli malzemeler:
10 adet plastik pipet
48 adet metal ataş
48 adet plastik raptiye (12 tane kırmızı, 12 tane yeşil, 12 tane sarı, 12 tane mavi)
Cetvel
Makas
İp

DNA modelinin yapımı:

Plastik pipetten 3 cm boyunda parcalar keserek 48 pipet parcası hazırlayınız

Her pipet parcasının ortasına renkli bir plastik raptiye batırınız

Metal ataşı yarısı dışarıda kalacak şekilde pipet parcasının ucuna takınız

Yukarda yapılan işlemleri farklı renklerde plastik raptiye kullanarak tekrarlayınız ve 48 tane model oluşturunuz

Masanın uzerinde ataşların dışarıda kalan parcalarını birbirine gecirerek 24 tanesini birleştiriniz

Modelinizi tamamlamak icin 24 modelden oluşan yeni bir zincir yapınız Bu zinciri yaparken ilk yaptığınız zincirdeki plastik raptiye zincirlerine dikkat ediniz Kırmızı raptiyenin karşısına yeşil, mavi raptiyenin karşısına sarı raptiye gelecek şekilde ikinci zinciri oluşturunuz

Her iki zinciri yan yana masaya koyarak kırmızı raptiyeyi yeşil, mavi raptiyeyi ise sarı raptiyeye iple bağlayınız

Similar threads

DNA Modeli Yapımı için zorunlu malzemeler: 10 adet plastik pipet 48 adet metal ataş 48 adet plastik raptiye (12 tane kırmızı, 12 tane yeşil, 12 tane sarı, 12 tane mavi) Cetvel Makas İp DNA modelinin yapımı: Plastik pipetten 3 cm boyunda parçalar keserek 48 pipet parçası hazırlayınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
DNA Modeli için Gerekli Malzemeler 10 adet plastik pipet 48 tane metal ataş 48 tane plastik raptiye (Bu raptiyelerin 12 adetinin kırmızı, 12 adetinin yeşil, 12 adetinin sarı, 12 adetinin ise mavi olmasına uyarı edin ) Cetvel Makas İp DNA Modelinin Yapılışı : Plastik Pipetlerinizi 3 CM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
God of War 2 Tam Çözümü Oyuna başlamak için 7 adam seçme şansımız var ama bu adamları da açması var tabi ki Ben size bu adamları açmak için neler gerektiğini yazdım Üstelik hepsinde de ayrı bir kıyafet ve özellik var Bunların yanı sıra oyunun bazı yerlerinde Phoenix Feathers ve Gorgon Eyes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
http:img293**************img2934908god2rz5 Oyuna başlamak için 7 adam seçme şansımız var ama bu adamları da açması var tabi ki Ben size bu adamları açmak için neler gerektiğini yazdım Üstelik hepsinde de ayrı bir kıyafet ve özellik var Bunların yanı sıra oyunun bazı yerlerinde Phoenix...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Elementler Ve Başvuru Alanları Elementlerin Kullanım Alanları Nerelerdir? Elementlerin Dilekçe Alanları Elementler, atom numaralarına kadar sıralanmıştır 1 Hidrojen (H): Ticari gübrelere azot bağlanmasında, katı ve istikrarsız yağların doyurulma işleminde (hidrojenasyon), metanol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt