Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dns değiştirme

Dns değiştirme

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
dns değiştirme resimli anlatım, dns başkalaşmak, dns değişim vista, dns değişim windows 7, dns değiştirme xp

Dns nasıl değiştirilir Dns ayarları

Aşağıdaki atama ve uygulamayı takip ederek zahmetsizce dns değişebilirsiniz

1) Yoklama masası Ağ Bantılarına Tıklanır

2)Yerel Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla özelliklere girililr

3)internet irtibat kuralları (TCPIP) kısmı işaretlenip özellikleri butonuna giriyoruz

4) Dns sunucularına sırasıyla ilk kutuya: 20867222222 İkinci kutuya: 20867220220 rakamları yazılır

5) Lokal ağ bağlantıları bölümüne yeniden geliyoruz ve yine sağa tıklayarak açılan bölümde Onardiyoruz

6) Bundan Böyle Dns sunucnuz değişmiş ve yasaklı siteye girer hale gelmiş oluyorsunuz

*

Similar threads

DNS AYARLAMA DNS AKORT ETME Nasıl Olur ? 1) Denetleme masası Ağ Bantılarına Tıklanır 2)Lokal Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla özelliklere girililr 3)internet iletişim kuralları (TCPIP) kısmı işaretlenip özellikleri butonuna giriyoruz 4) Dns sunucularına sırasıyla ilk kutuya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
XP'de DNS nasıl değiştirilir? 1) Denetleme masası Ağ Bantılarına Tıklanır 2)Lokal Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla özelliklere girililr 3)internet irtibat kuralları (TCPIP) kısmı işaretlenip özellikleri butonuna giriyoruz 4) Dns sunucularına sırasıyla ilk kutuya: 20867222222 İkinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
XP de IP adresi değişim Xp Dns Adresi nasıl değiştirilir Xp Ip adresi nasıl değiştirilir 1) Denetim masası – Ağ Bantılarına Tıklanır 2)Yerel Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla özelliklere girilir 3)internet iletişim kuralları (TCPIP) kısmı işaretlenip özellikleri butonuna giriyoruz 4)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
dns değişiklik resimli, dns nasıl değiştirilir dns değişiklik resimli anlatım xp, dns değişiklik resimli anlatım Windows XP Windows Vista için Dns başkalaştırmak Resimli Anlatım Ilk Önce Bilgisayarım Kontrol masası Ağ Bağlantılarına giriyoruz Yerel Ağ Bağlantısını sağ tık yapıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
DNS AYARLAMA DNS AYARLAMA Nasıl Olur ? 1) Denetim masası Ağ Bantılarına Tıklanır imagesdnsayarlamaresimlianlatim5b04da0406883 2)Yerel Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla ozelliklere girililr imagesdnsayarlamaresimlianlatim5b04da051f0a0 3)internet iletişim kuralları (TCPIP) kısmı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt