Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Doğa Rutkay en büyük çılgınlığını açıkladı!

Doğa Rutkay en büyük çılgınlığını açıkladı!
0
99

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
doga_rutkay_en_buyuk_cilginligini_acikladi_1579679838_5285.jpg

Ünlü oyuncu Tabiat Rutkay, MomTalks 2019 bünyesindeki ‘İlham Veren Anneler’ etkinliğinde konuştu. İşte, Tabiat Rutkay'ın açıklamaları...

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncularından Tabiat Rutkay, doğumdan bu yana ekranlarda uzunluk gösteremese de içtimaî medyayı faal kullanıyor. Rutkay, çevre medya hesabında takipçilerine yaptığı en büyük çılgınlığın ne olduğunu açıkladı.

V6Rg1_1579680193_8708.jpg

“En çılgın ne yaptınız bugüne kadar Tabiat hanım? sorusuna,"Eski alışkanlıklardan vazgeçilmiyor… Madonna benim için daima takip edilesi, konserleri muhakkak izlenesi biri oldu! Saçımı gelişi şık topladım,eyelinerım bir facia ,ruju daha ne kadar taşırabilirdim? İki ayak bir papuç ansızın bilet bulunca, sırt çantamızı kaptığımız üzere geldik Lizbon’a! Astık boynumuza giriş kartlarımızı! Girdik salona! “Like a Prayer” da da bir hoş ağlamışım da afedersin , tüm salonla birlikte gençliğimin çılgın rüzgarlarına! Ohh tüm yorgunluğa değdi! Yeterli ki de yapmışız! İstanbula dönüş uçağımda yazdım artık bu satırları. “En çılgın ne yaptınız bugüne kadar Tabiat hanım?” sorusunun en sıkı karşılığı bundan bu türlü budur!" cevabını verdi.

TEKNOLOJİDEN UZAK BİR ANNEYİM!

10 ay evvel ikizlerini kucağına alan ve analık üzerine manalı konuşmalar ve tefsirler yapan Tabiat Rutkay, çevre medyada paylaşımlarıyla ilgi çeken ünlü isimlerden biri oldu. Eşi Kerimcan Kamal ve ikizleriyle birlikte çekildiği keyifli kareleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Rutkay, ‘İlham Veren Anneler’ etkinliğinde konuştu.

w1pHP_1557214565_7812.Jpeg

İkiz evlat anası olan Tabiat Rutkay, “İçten, samimi, şeffaf fakat çok da kurallarına bağlı bir anneyim. Teknolojiden uzağız. Bildikleri tek şey, çok sevildikleri ve tabiatın içinde oldukları” açıklamasında bulundu.

858,475Konular
981,241Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt