Ünlü oyuncu Tabiat Rutkay, ikizleri ve eşinin gülümseten karelerini toplumsal medya hesabından paylaştı.
2014 yılında ünlü televizyoncu Kerimcan Kamal ile dünya konutuna giren oyuncu Tabiat Rutkay, 2018 yılında ikiz bebeklerini kucağına aldı. Piraye ve Rutkay Kerim ismini verdiği ikizleriyle birlikte keyifli aile tablosunu tamamlayan ünlü çift, magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak görülüyor.
Toplumsal medya hesabını faal bir formda kullanan ünlü oyuncu, son gönderisiyle büyük beğeni topladı. İkizleri ve eşini uyurken paylaşan 42 yaşındaki oyuncu paylaşımına şu notu düştü:
"Canın ne vakit sıkılsa işler yolunda gitmiyorken trafikte, ekran karşısında haberlerde için daralırken, çevrende etrafta keyifsizlik hakimken, Bir lokma yemek yemeye,bir yudum su içmeye bile isteğin kalmadığında, vakit zaman gelceğe karşı kolun kanadın kırık, içine anlamsız bir kuşku düştüğünde, şöyle avaz avaz bağırıp,hüngür hüngür ağlama isteğiyle iş yerinde , otobüste giderken… En sevdiğin seni memnun eden anları hatırla sevdiklerine tutun… Ben motamot bu türlü yapıyorum. Gerçekten çok âlâ geliyor"
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.