Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa
Arkadaşlar Forum TR'de bir yorumda aşağıdaki siteyi gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim Gerçekten güzel konular var benim işime yarayan ve cevap bulduğum konu Vesvese
Allah'a emanet olun!
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Bir diğeri ise...
Arkadaşlar İslami açıdan çok yararlı olacağını düşündüğüm 2 tane siteyi sizlerle paylaşmak isterim
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ve Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
arkadaşlar vallahi bu siteler...
Selam arkadaşlar,
Sizlerle Allah isimleri Yani ESMAÜL HÜSNA konusunda çok geniş kaynak mahiyetinde bir site paylaşmak istiyorum İnanıyorum ki bu konu ile ilgilenen kardeşlerimin faydalanacağı bir site
Buyrun Kaynak sitemizin linki:
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi...
Arkadaşlar Geçen Günlerde Başlıktaki Belgeseli İzleme İmkanım Oldu, Nette Araştırdım ve Bir Sitede Bulabildim Buraya Linkleri Ekliyorum;
Video codec : H264
Çözünürlük : 480 x 576 (SVLinkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız)
Süresi : 1 Linkleri sadece...
Çok etkileyici bir slayt Umarım daha önce verilmemişdir Verilmişse bile defalarca izlenmeli bence Konusu müslümanlar olduğuna göre buraya koydum
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.