Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğal Erik Suyu

Doğal Erik Suyu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Doğal Erik Suyu Tarifi İçin Malzemeler

*4 kg*erik
*1100 gr şeker
*Yeteri kadar su

Doğal Erik Suyu Tarifi Yapılışı Yapılışı şeftaliyle aynı Erikleri yıkayıp küp küp doğranır üzerini geçecek kadar su ilave edilir ben yaklaşık altı litre su koydum Kaynamaya bırakılır fokurdamaya başladığında 4045 dakika kaynatılır daha sonra önce blendırdan geçip sonra süt süzgecinden geçirip tencereye koyun kaynamaya başladığında başka bir tencerede şekeri ve yaklaşık bir buçuk litre su ile biraz kaynatıyoruz her ikisi de kaynamaya başladığında şekeri süzülmüş eriklerin üzerine döküp 10 dakika daha kaynatıp kapatıyoruz Sıcağı sıcağına şişeleyip de ters çevirip bir battaniye altına da sekiz dokuz saat bırakılır ama benim zamanım olduğu için biraz soğumasını bekledim ve şişeledim daha sonrada şişeşeri büyük bir kazana koyup üzerine çıkacak kadar su ilave ettim ve kaynamaya başlayınca 15 dakika kaynattım AFİYET OLSUN

Similar threads

Şeftali Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *5 kg şeftali *1 400 gr şeker *Yeteri kadar su Şeftali Meyve Suyu Tarifi Yapılışı Şeftalileri yıkayıp küp küp doğranır üzerini geçecek kadar su ilave edilir ben yaklaşık altı litre su koydum Kaynamaya bırakılır fokurdamaya başladığında 4045 dakika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Doğal Erik Suyu Tarifi İçin Malzemeler *1, 5 kg kırmızı erik *1 kg şeker *1 limon *2, 5 litre su Doğal Erik Suyu Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar ?? Doğal ev yapımı erik suyumuz*?? Mevsiminde dondurucuya koyduğumuz eriklerimiz kışın doğal meyve sularımız oluyor?? 1 *Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Erik Suyu Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo kırmızı erik *Arzu edilen miktarda şeker *2 litre su Erik Suyu Tarifi Yapılışı Erikler yıkanıp tencereye alınır, suyu eklenip kaynamaya bırakılır Kaynadıkça eriklerin kabuğu soyulup suyun üstüne çıkacaktır Bu esnada şekeri azar azar atılarak tadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Erik Suyu (Tazecik Ve Doğal) Tarifi İçin Malzemeler *6 kase erik *12 kase su *1 5 kase şeker Erik Suyu (Tazecik Ve Doğal) Tarifi Yapılışı Herkese merhaba şimdi memleketten getirdiğim tazecik erikleri meyve suyu yapalım bu sıcak günlerde çok iyi gider diye düşünüyorum Heleki adana sıcağına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Erik Suyu Tarifi İçin Malzemeler *1 kg istediğiniz bir erik çeşiti *5 su bardağı su *1 su bardağı şeker Erik Suyu Tarifi Yapılışı Erikleri yıkıyoruz Geniş bir tencere alıyoruz, su ve şekerini ekleyerek kaynamaya bırakıyoruz Eriklerin çatlaması ve rengini salmasını bekliyoruz Yumuşayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt