Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Doğal Erik Suyu

Doğal Erik Suyu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Doğal Erik Suyu Tarifi İçin Malzemeler

*2530 adet Erik (yarım kilodan biraz fazla)
*1 avuç kiraz
*1, 5 su bardağı toz şeker
*8 su bardağı su

Doğal Erik Suyu Tarifi Yapılışı Herkese merhabalarrrrrr, bugün sizlerle ev yapımı sağlıklı bir meyve suyu yapacağız Ben yazın çeşitli doğal meyve sularını ve Reyhan otu şerbetini çok yapıyorum Soğuk soğuk tüketmek insanı birazda olsa sıcak havalardan kurtarıyor Hatta bazen o kadar çok yapıyorum ki, plastik kola şişelerine doldurup difrize atıyorum Böylece yaz mevsimi meyvelerinin sularını kışında tüketebiliyorum Özellikle evde kalmış meyvelerinizi böyle değerlendirebilirsiniz Haydi tarif vakti;
Derin bir tencereye su, erikleri ekleyin 2025 dakika kadar haşlayın Erikler, suyu çekip şiştikleri zaman ocağın altını kapatın Üzerine çekirdekleri çıkarılmış 1 avuç kiraz ekleyin Blenderle çırpın Sonra toz şeker ekleyin Önce 1 su bardağı toz şeker ekleyin Karıştırın Tercihe göre şekeri azaltıp, artırabilirsiniz Bence tat kontrolü yapıp şekeri öyle artırın Sonra meyve suyunuzu süzün (Böylece çekirdeklerden kurtulcaz) İşteeee meyve suyunuz hazır Afiyet Olsun ***

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt