nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Kim istemezki odalarının güzel koku gibi kokmasını ayrıca katkı maddesi maddesiz doğal bir koku olsun bu sizce nasıl gayet güzel olmazmı?Bu hepinizin çok hoşuna gidecek bayanlar belirlenmiş olabilirsiniz doğal bir oda kokunuz olsun istemezmisiniz evinizde dilediğiniz odanızın güzel kokmasını istiyorsanız o halde kendi ellerinizle hazırlayacağınız bu doğal oda kokusuna bayılacaksınız ben garantisini veriyorum sizlere
ALT :larcomupluploadsdogalodakokusu43117dogalodakokusu43117ALT
Aşağıdaki yağlardan dilediğinizden birini kullanarak dilerseniz birkaçtanesini karıştırabilirsiniz de harika kokular yapabilirsiniz ve bu nedenle eviniz ve odalarınız mis gibi kokarÖncelikle kullanabileceğiniz yağların isimlerini vermek istiyorum sizlereLavanta Yağı,Nane Yağı,Vanilya Yağı,Karbonat Kavanoz ve birde damlalığa ihtiyacınız olacak
Bir kavanozun içerisine karbonatı koyun üzerine seçtiğiniz yağı damlatın ve odanız mis gibi koksun
İşte gördünüz bu kadar basit bir şey doğal bir oda kokusu sıralamak
ALT :larcomupluploadsdogalodakokusu757dogalodakokusu757ALT *
ALT :larcomupluploadsdogalodakokusu43117dogalodakokusu43117ALT
Aşağıdaki yağlardan dilediğinizden birini kullanarak dilerseniz birkaçtanesini karıştırabilirsiniz de harika kokular yapabilirsiniz ve bu nedenle eviniz ve odalarınız mis gibi kokarÖncelikle kullanabileceğiniz yağların isimlerini vermek istiyorum sizlereLavanta Yağı,Nane Yağı,Vanilya Yağı,Karbonat Kavanoz ve birde damlalığa ihtiyacınız olacak
Bir kavanozun içerisine karbonatı koyun üzerine seçtiğiniz yağı damlatın ve odanız mis gibi koksun
İşte gördünüz bu kadar basit bir şey doğal bir oda kokusu sıralamak
ALT :larcomupluploadsdogalodakokusu757dogalodakokusu757ALT *