Kim istemezki odalarının mis gibi kokmasını ayrıca katkı maddesiz doğal bir koku olsun bu sizce nasıl gayet hoş olmazmı?Bu hepinizin cok hoşuna gidecek bayanlar emin olabilirsiniz doğal bir oda kokunuz olsun istemezmisiniz evinizde dilediğiniz odanızın guzel kokmasını istiyorsanız o halde kendi ellerinizle hazırlayacağınız bu doğal oda kokusuna bayılacaksınız ben garantisini veriyorum sizlere
ALT :wwwupluploadsdogalodakokusu43117dogalodakokusu43117ALT
Aşağıdaki yağlardan dilediğinizden birini kullanarak dilerseniz birkactanesini karıştırabilirsiniz de şahane kokular yapabilirsiniz ve boylece eviniz ve odalarınız mis gibi kokarOncelikle kullanabileceğiniz yağların isimlerini vermek istiyorum sizlereLavanta Yağı,Nane Yağı,Vanilya Yağı,Karbonat Kavanoz ve birde damlalığa ihtiyacınız olacak
Bir kavanozun icerisine karbonatı koyun uzerine sectiğiniz yağı damlatın ve odanız mis gibi koksun
İşte gordunuz bu kadar kolay bir şey doğal bir oda kokusu hazırlamak
ALT :wwwupluploadsdogalodakokusu757dogalodakokusu757ALT
ALT :wwwupluploadsdogalodakokusu43117dogalodakokusu43117ALT
Aşağıdaki yağlardan dilediğinizden birini kullanarak dilerseniz birkactanesini karıştırabilirsiniz de şahane kokular yapabilirsiniz ve boylece eviniz ve odalarınız mis gibi kokarOncelikle kullanabileceğiniz yağların isimlerini vermek istiyorum sizlereLavanta Yağı,Nane Yağı,Vanilya Yağı,Karbonat Kavanoz ve birde damlalığa ihtiyacınız olacak
Bir kavanozun icerisine karbonatı koyun uzerine sectiğiniz yağı damlatın ve odanız mis gibi koksun
İşte gordunuz bu kadar kolay bir şey doğal bir oda kokusu hazırlamak
ALT :wwwupluploadsdogalodakokusu757dogalodakokusu757ALT