Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğal Parke Temizleyici

Doğal Parke Temizleyici
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Doğal Parke Temizleyici parke nasıl temizlenir, parke temizligi, ev yapımı parke arıtıcı Günümüz de artık neredeyse her eve giren parkeler eğer yanlış temizleme ürünleri ile temizlendiğin de zamanla mat bir ışık halkası kazanç Parkeler birincil ayak da temizlik olarak basit gibi görünse de özellikle parke rengini isabetli seçmeniz de üstünlük var Koyu renk farkeleri ben kişisel olarak kullandığım için söylüyorum toz fazla belirli ediyor Açık renk parkeler ise evi hem ferah gösteriyor keza de bana kadar temizleme olarak daha pratik oluyor Evde kendi parke temizleyicinizi doğal olarak yaparak parke bakımını ve temizliğini elde edebilirsiniz Bunun için gereken malzemeler ise şöyle; 17034 17034 dogalparketemizleyici5c5a4f3174211dogalparketemizleyici5c5a4f3174211 254 504 Doğal Parke Temizleyici parketemizligijpg17034 Doğal Parke Temizleyici parketemizligijpg17034 Konut yapımı yer temizleyicisi olan ihtiyacınız olan şey eşit oranlarda su sirke ve alkol , alkolü eczanelerden alabilirsiniz içine bir kaç damla da bulaşık deterjanı atıp yerleri bu istikrarsız karışımıyla silinPeki niçin alkol , içki ile temizlikte yerde iz kalmıyor hızla uçuyorBu karışımın en fena yanı sirke kokusu sirke ile temizlik fazla önerilen bir yöntem hatta saç temizliği için de öneriliyor ama kokusu sahiden fenaNeyse mikrofiber bezle paspasla veya elde yerleri silin mikrofiber bezler basit toz leke ve kıl toplar o yüzden yer temizliğinde en iyisi mikrofiber bezler Genişletmek için tıkla  

858,496Konular
981,871Mesajlar
29,912Kullanıcılar
hizanixxxSon üye
Üst Alt