Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğalgaza nisan ayında zam yapılmadı!

Doğalgaza nisan ayında zam yapılmadı!
0
30

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
Bir%2Dfatura%2Dsoygunu%2Ddaha%2D216709%2Ejpg

BOTAŞ, milyonlarca abonenin merakla beklediği 1 Nisan itibarıyla geçerli olacak yeni doğalgaz fiyatlarını belirledi. Elektrikte olduğu gibi doğalgaza da nisan ayında zam yapılmadı.

Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberine göre, gaz fiyatları her bin metreküp için, vergi hariç konutta bin 251 TL, sanayide bin 550 TL, elektrik üretimi amaçlı tüketim de bin 600 TL olarak sabit tutuldu. Ticarethanede düşük tüketimleri olanların satış fiyatı bin 251 TL, yüksek tüketimi olanların ise bin 555 TL olarak belirlendi.

Similar threads

BOTAŞ, konut ve saniyede doğalgaza artırım yapmadı. Yalnızca, elektrik üretim şirketlerine sattığı doğalgazın fiyatını, yüzde 6.5 artırdı Güç kesiminde, beklenen ikinci adım da geldi. 1 Temmuz’dan geçerli yeni elektrik fiyatlarının akabinde doğalgaz tarifeleri de belirli oldu. Elektrik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Halk doğalgaza gelen yüksek faturalar yüzünden belini doğrultamazken Başkentgaz Genel Müdürü Asım Yüksel'den kartlı doğalgaz abonelerine ‘borç' bilgisi geldi. Genel Müdür Yüksel, zamsız dönemde aldığı doğalgazı zamdan sonra kullanan yaklaşık 200 bin abonenin Başkentgaz'a 3.8 milyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Heyet, bugün yaptığı toplantının akabinde elektrik fiyatlarının yüzde 14.98 artırılmasına karar verdi. Başta Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) olmak üzere kamu ve özel kesim üretim şirketlerinin maliyet artışlarıyla ilgili talepleri bugün Güç Piyasası Düzenleme Kurumu’nda masaya yatırıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Hal böyle olunca vatandaşlar artık prize, kombiye ve elektrik düğmesine dokunmaya korkar oldu. Çünkü son bir yılda doğalgaz ve elektriğe 10 kez zam yapılırken, sadece 2 kez indirim geldi. Dün gece elektrik fiyatına yüzde 15 zam yapıldı. Artık vatandaşlar doğalgaz ve elektriğe yılda kaç kez zam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Son günlerde elektrik ve doğalgaz artırımı haberleri toplumsal medyada reaksiyon topladı. Geçtiğimiz Nisan ayında doğalgaza artırım yapılmasının akabinde artık tekrar bir artırım haberi geldi. Günlük hayatın vazgeçilmezi olan doğalgaza yine artırım yapıldı. Dün de elektriğe temmuz ayında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,498Konular
982,049Mesajlar
30,031Kullanıcılar
Hdhdjskd7373Son üye
Üst Alt