Doğmamış bebekten güldüren mektup Doğmamış bebekten güldüren mektupdogmamisbebektenguldurenmektup5c5606836e0b2alt Müstakbel anne ve baba, Bir anlık şımartma uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne dek mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk edepsizlik Gelmeme az bir vakit kaldı Kesintisiz benim için bir şeyler alıyorsunuz halbu ki ben kendi kıyafetlerimi kendim yeğlemek isterdim Etti ikinci bir edepsizlik Resim makinesine benzeşen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz binbir güçlükle sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın Yoruldun biliyorum fakat acilen o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da fazla merak ediyorum Annemin ismi koyacam diye annemle gereksiz yere tartışma ettiniz Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret edilen şey ederim Annecim sana gelince, yarı benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere Fakat anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var Daha durun bu başlangıç Neler yapacam size Anekdot: Bebek arabasının kliması olsun bari