iltasyazilim
FD Üye
Döğme Tarhana Kışa Konservelik Tarifi İçin Malzemeler
*1 kg aşurelik buğday (döğme)
*2 kg kase yoğurdu
*1 5 çay bardağı un tuz
Döğme Tarhana Kışa Konservelik Tarifi Yapılışı Döğmeyi suya koyup bir gece bekletin Sonra ertesi gün şişen döğmeyi suya koyup haşlayın suyun üzerindeki köpüğü alın Döğmeyi iyice haşlayın Ezilecek şekilde sonra yoğurdu koyup yoğurun Unu ekleyin tuzunu koyun Daha sonra biraz su ekleyip kaynatın Hemen kavanoza koyup ters çevirin ve kışın çorba yapın ( )
*1 kg aşurelik buğday (döğme)
*2 kg kase yoğurdu
*1 5 çay bardağı un tuz
Döğme Tarhana Kışa Konservelik Tarifi Yapılışı Döğmeyi suya koyup bir gece bekletin Sonra ertesi gün şişen döğmeyi suya koyup haşlayın suyun üzerindeki köpüğü alın Döğmeyi iyice haşlayın Ezilecek şekilde sonra yoğurdu koyup yoğurun Unu ekleyin tuzunu koyun Daha sonra biraz su ekleyip kaynatın Hemen kavanoza koyup ters çevirin ve kışın çorba yapın ( )