Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Döğme Tarhana Kışa Konservelik

Döğme Tarhana Kışa Konservelik

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Döğme Tarhana Kışa Konservelik Tarifi İçin Malzemeler

*1 kg aşurelik buğday (döğme)
*2 kg kase yoğurdu
*1 5 çay bardağı un tuz

Döğme Tarhana Kışa Konservelik Tarifi Yapılışı Döğmeyi suya koyup bir gece bekletin Sonra ertesi gün şişen döğmeyi suya koyup haşlayın suyun üzerindeki köpüğü alın Döğmeyi iyice haşlayın Ezilecek şekilde sonra yoğurdu koyup yoğurun Unu ekleyin tuzunu koyun Daha sonra biraz su ekleyip kaynatın Hemen kavanoza koyup ters çevirin ve kışın çorba yapın ( )
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt