nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Doğrama Turşu Tarifi İçin Malzemeler
*1 kilo acur
*1 kilo havuç
*1, 5 kilo bursa domates
*Yarım kilo süsleme biberi
*1 demet nane
*Tuz
*Limon tuzu
*Sirke
*Kuru nane
*Istikrarsız yağ
*Sarımsak
Doğrama Turşu Tarifi Yapılışı Tüm malzemeler küp küp doğranır Tuzlu ağız tadı tadına tarafından eklenir 2 bardak akışkan yağ ,4 kadeh üzüm sirkesi, 1 baş sarımsak, göz kararı kurunane ,1 çorba kaşığı limon tuzu, az bir suda eritilir Karıştırılıp kavanozlara alınır 1 hafta 10 gün sonradan yemeğe hazır Sıhhat olsun çoktan
*1 kilo acur
*1 kilo havuç
*1, 5 kilo bursa domates
*Yarım kilo süsleme biberi
*1 demet nane
*Tuz
*Limon tuzu
*Sirke
*Kuru nane
*Istikrarsız yağ
*Sarımsak
Doğrama Turşu Tarifi Yapılışı Tüm malzemeler küp küp doğranır Tuzlu ağız tadı tadına tarafından eklenir 2 bardak akışkan yağ ,4 kadeh üzüm sirkesi, 1 baş sarımsak, göz kararı kurunane ,1 çorba kaşığı limon tuzu, az bir suda eritilir Karıştırılıp kavanozlara alınır 1 hafta 10 gün sonradan yemeğe hazır Sıhhat olsun çoktan