Dogru erkek Kadinin biri kumsalda yürürken ayagi eski bir lambaya takilmis, kadin lambayi kumlarin içinden çikarmis,ovalamis Lambadan cin çikmis ve; ''Sadece bir dilek hakkin var, iyi düsün pek dile'' demis Kadin hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çikararak: ''Bütün dünyada zulmün, savasin, açligin bitmesini istiyorum Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savasmayi birakmasini, her yere barisin gelmesini diliyorum'' diyivermis Cin haritaya bakmis ve dehsetle; ''Tanri askina Kadin! Bu ülkeler binlerce yildir savasiyorlar Hazır isimde iyiyim fakat pek da degil! Bunu yapilabilecegimi sanmiyorum Baska bir dilekte bulun'' diye bagirmis Kadin birkaç dakika düsünmüs ve ; ''Hayatim her tarafında dogru bir erkek bulamadim Bilirsin; ayrıca ince düsünceli, hem içten, ayrıca karizmatik , hem eglenceli biri, iyi kalpli, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum'' demis Cin derin derin bir iç çekmis: Uzat su kahrolasi haritayi! dogruerkek5c5622e186fcbalt Stick Out Tongue iha:dogruerkek5c5622e186fcbalt Stick Out Tongue iha:dogruerkek5c5622e186fcbalt Stick Out Tongue iha: