Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğru Nefes Nasıl Alınır?

Doğru Nefes Nasıl Alınır?
0
129

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ne çağırmak dürüst nefes elde etmek diye sorduğunuzu duyar gibiyim bende yeni öğrendim inanın düşündüm de hangimiz doğru nefes alıyoruzki

ALT :wwwlarcomupluploadsdogrunefesnasilalinir60699dogrunefesnasilalinir60699ALT

Nefes almanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamama hiç lüzum yok sanırımYaşamımızı çok daha iyi koşullar içerisinde geçirmek için sizlere vereceğim içten nefes alma tekniklerini hergün uygulamanızı öneriyorumBende bugün başladım ve fazla rahatladım gerçekten doğru bir şekilde nefes almadığımı anlamış oldumSizlerde mutlaka deneyin ve hergün bu nefes alma egzersizlerini mutlaka yapın

İşte Doğru Nefes alma teknikleri

Önce ayağa kalkıyoruz sonradan burnumuzdan derin bir nefes alıyoruzNefesimizi bir zaman tutup ağzımızdan yavaş yavaş üfliyerek veriyoruzBu şekilde Nefes alıp vermeyi 15 defa tekrarlıyabilirsinizGöreceksiniz egzersizler sonunda fazla daha iyi hissedeceksiniz kendiniziUzmanlar bu nefes alıp verme tekniklerini sabahtan akşam uygulamamızı öneriyorlar
*

Similar threads

Ne demek doğru nefes almak diye sorduğunuzu duyar gibiyim bende yeni oğrendim inanın duşundum de hangimiz doğru nefes alıyoruzki ALT :wwwupluploadsdogrunefesnasilalinir60699dogrunefesnasilalinir60699ALT Nefes almanın ne kadar onemli olduğunu vurgulamama hic gerek yok sanırımYaşamımızı cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Nefes alma teknikleri , Nasıl doğru nefes alınır ? Normal solunum modelinizin vücudunuzu ve işlevlerini farklı şekillerde nasıl etkilediğini biliyormusunuz ? Evet Bunu bilmeden uykunuzu, huzurunuzu, sindiriminizi, kalbinizi, sinir sisteminizi, kaslarınızı, beyninizi ve hatta dişlerinizin ve yüz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Doğru nefes almak dediğimiz şey aslında diyafram nefesi. Doğru nefes alma sırasında nefes burundan alınıp ağızdan verilir. Nefes alma sırasında göğüs kafesimiz yanlara doğru genişler, bunu da ellerimizi kaburga kemiklerimizin üzerine koyarak nefes alma sırasında genişlettiğimizi nefes verme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Kaygı, herhangi bir stresli durumda yaşanan doğal bir duygudur ve yaşamın doğal bir parçasıdır. Kaygı olumsuz düşüncelerimizin bir sonucudur. Kaynağı belirsizdir. Genellikle insanlar kaygıyı, gelecek ile ilgili karamsarlık, başarısızlık, endişe, umutsuzluk, karışıklık duygularıyla birlikte dile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
YGS ’YE BİRKAÇ GÜN KALA: CUMAYA DEĞIN ÇALIŞABİLİRSİNİZ: Cuma gününe değin ders çalışabilirsiniz Fakat fazla spesifik konuları kastetmek yerine eksikliklerinizi tamamlamak ve doğru gözden geçirme niteliğinde olan alıştırma tekniklerini uygulayın BU HAFTA MINIMUM İKİ TEST TESTİ ÇÖZÜN: Vakit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt