Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğruluk ve Eğrilik Hakkında Ayetler

0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Bir peygambere, emanete hıyanet yaraşmaz Kim emanete (devlet malına) hıyanet ederse, kıyamet gunu, hainlik ettiği şeyin gunahı boynuna asılı olarak gelir Sonra herkese asla haksızlığa uğratılmaksızınkazandığı tastamam verilir
Ali İmran : 161

Mescidi Haram'ın yanında kendileriyle antlaşma yaptıklarınızın dışında muşriklerin Allah ve ResUlu yanında nasıl (muteber) bir ahdi olabilir? Onlar size karşı durust davrandıkları muddetce siz de onlara durust davranın Cunku Allah (ahdi bozmaktan) sakınanları sever
Tevbe : 7

O halde seninle beraber tevbe edenlerle birlikte emrolunduğun gibi dosdoğru ol! Aşırı da gitmeyin Cunku O, sizin yaptıklarınızı cok iyi gorendir
HUd : 112

İşte onun icin sen (tevhide) davet et ve emrolunduğun gibi dosdoğru ol Onların heveslerine uyma ve de ki: Ben Allah'ın indirdiği Kitab'a inandım ve aranızda adaleti gercekleştirmekle emrolundum Allah bizim de Rabbimiz, sizin de Rabbinizdir Bizim işlediklerimiz bize, sizin işledikleriniz de sizedir Aramızda tartışılabilecek bir konu yoktur Allah hepimizi bir araya toplar, donuş de O'nadır
ŞUra : 15

Similar threads

Doğruluk ve Eğrilik Hakkında Ayetler Bir peygambere, emanete hıyanet yaraşmaz Kim emanete (devlet malına) hıyanet ederse, kıyamet gunu, hainlik ettiği şeyin gunahı boynuna asılı olarak gelir Sonra herkese asla haksızlığa uğratılmaksızınkazandığı tastamam verilir Ali İmran : 161 Mescidi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Doğruluk ve Eğrilik Hakkında Ayetler Bir peygambere, emanete hıyanet yaraşmaz Kim emanete (devlet malına) hıyanet ederse, kıyamet günü, hainlik ettiği şeyin günahı boynuna asılı olarak kazanç Sonra herkese asla haksızlığa uğratılmaksızınkazandığı tastamam verilir Âli İmrân : 161 Mescidi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Doğruluk ve Eğrilik Hakkında Ayetler Bir peygambere, emanete hıyanet yaraşmaz Kim emanete (devlet malına) hıyanet ederse, kıyamet günü, hainlik ettiği şeyin günahı boynuna asılı olarak kazanç Sonradan herkese asla haksızlığa uğratılmaksızınkazandığı tastamam verilir Âli İmrân : 161 Mescidi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Mesuliyetin şahsiliği hakkında ayetler Kim kasıtlı veya kasıtsız bir gunah kazanır da sonra onu bir sucsuzun uzerine atarsa, muhakkak ki, buyuk bir iftira ve apacık bir gunah yuklenmiş olur Nisa : 112 De ki: Allah her şeyin Rabbi iken ben ondan başka Rab mı arayacağım? Herkesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
377
Kafirlere itaat edilmez hakkında ayetler Ey iman edenler! Eğer kafirlere uyarsanız, gerisin geriye (eski dininize) dondururler de, husrana uğrayanların durumuna duşersiniz Ali İmran : 149 Sabah akşam Rablerine, O'nun rızasını dileyerek dua edenlerle birlikte candan sebat et Dunya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt