iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar şu belli başlı kadar açtığım konulardaki yardımlarınız için fazla teşekkür ederimHerkes emek verdiŞimdi aklıma takılan tek şey var bunu sorup artık bu konuyu kapatmak istiyorumOlayın başını özetle geçiyim bilmeyen arkadaşlar içinYaklaşık bir ay önce konut arkadaşlarımın faceinde bir arkadaşlarını gördüm ve fazla beğendim sonra onu arkadaşımın doğum gününde gördüm ve tanıştıkFaceten konuşmaya başladık sonra ve birbirimizden etkilendikBuluştuk bana açıldı hşlandığını söyledi ve biz çıkmaya başladıkherşey çok güzel gidiyorduDoğum gününü kutladık ve bana seni sevmeye başlıyorum yavaştan dediGüzel şeyler söylüyordu sürekliZaten çok uzun süreli bir ilişkimiz olmadıBir gün soğuk davrandı bana ne oldugunu usteleyerek sordum ve eski kız arkadaşının aradığını söylediKafası karışmış ona aleyhinde içinde birşey yokmuş ve 4 senelik bir yaşanmışlık oldugunu için kötü olmuş hoşgörüyle karşıladım ve sustumErtesi gün hiçbir yokken benden ayrıldı bana hiçbir söylemedenDaha daha sonra faceden konuştuk benimle konuşurken cok kötü oldugunu vicdan azabı çektiğini benimle fiilen birşeyler yşayabilceğine inandıgını basta lakin sonradan yapamadıgını benim ona karsı cok ılgılı oldugumu sıcak oldugumu ama bu ona karsılık veremedıgını benim hiçbir hatam olmadığını ne yaşandıysa kendi suçu oldugunu söylediHerşey için teşekkr etti ona aleyhinde elimden gelenin fazla fazlaasının yaptıgımı söledi affetmemi söleedi bende kusuruna bakmamak ALLAHA mahsustur düşmanım değilsin seni anlıyorum umarım mutlu olursun dedim ve kapattım konuyuEv arkafaşlarımla knusmus kızdan nedeniyle kafasnın karıstıgının ve benımde cok süratli gıttıgımı bu yuzden yapamayacagını sölemiş benim gibi sıcak olamıyormus ve bu sekılde konusmus onlarlaBende ertesi gün dayanamadım mesaj attım ona dedimki ilgimden sıkılmıssın bana kendısı solemıstı ben ılgılı olmayı sıcak davranmayı severım diye bende ona kadar davrandım sana dedim Kız konusundada sen bana o şansı verseydın ben senın yanına olurdum beklerdım unutmasnı dedim ama sen bana o şansı tahsis etmek yerıne uç güle güle dedin inş mutlu olursun diye bir mesaj attım ve yanıt atmadı 2 gundurde konusmuyoruzBen üzülüyorum fakat o halinden gayet hoşnut facede profil değiştiriiyor videolaar paylaşıyor yazıar yazıyorArkadaslar uzun sure bısey yasamaadık lakin dolu doymuş yasadık ve hayatımda bır erkekten gercekten bu dek etkılendımMerak ettiğim tek şey bir gün bana döner mi gerçekte açık yüreklililkle bunu bana söler misiniz yada dönmesi için ne yapmam gerekiyor o donunce bende donucem dıe bısey yok ama canımı cok acıtı bır suru sozler verdı guvendırdı kendıne ben salaklık ettım lakin belkı ınanmakla sımdıde doner mı dıye merak edıyorum