Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğu Perinçek’ten Öcalan ile olan fotoğrafı hakkında yorum: Bana tarladan gelincik toplayıp verdi, ne yapsaydım?

Doğu Perinçek’ten Öcalan ile olan fotoğrafı hakkında yorum: Bana tarladan gelincik toplayıp verdi, ne yapsaydım?
0
73

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
Dogu%2DPerincek%2Dten%2DOcalan%2Dile%2Dolan%2Dfotografi%2Dhakkinda%2Dyorum%2DBana%2Dtarladan%2Dgelincik%2Dtoplayip%2Dverdi%2Dne%2Dyapsaydim%2D236752%2Ejpg

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın programına görüntü irtibatıyla katıldı.

PKK kampında Öcalan ile olan fotoğrafına dair yorum yapan Perinçek, Öcalan'ın kendisine tarladan gelincik toplayıp verdiğini söyledi.

Perinçek, "Ben oraya gittim ve bana tarladan gelincik toplayıp verdi. Ne yapsaydım?" ifadelerini kullandı.

Hukukçu Salim Şen ise, Perinçek'e "Gelincik toplamadı, siz birlikte teröristlerin oluşturduğu bir kıtayı teftiş ettiniz" yanıtını verdi.

Perinçek, "Benim ne yaptığım meydanda" dedi, Şen ise "Evet meydanda, sorun burada esasen meydanda" ifadelerini kullandı.

Perinçek, ayrıyeten kampı gazeteci sıfatıyla ziyaret ettiğini öbür isimlerin de kampa gittiğini ileri sürdü.

858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt