Doğuda asker eşi elde etmek MRB bende jandarma uzman eşiyım 4 aylık evlıyız batıdan geldım dogu nedır bılmezdım burda ogrendım öyle zorkı lojmanda kalıoruz lakin cok soguk sımdı bırde tutdurdular 8 aylık gorev cıkardılar ve bende 1 aylık hamıleyım 8 ay boyunca esım olmayacak bu nasıl bır sısztemdır ya bızlerede eyvah asker esı olmak gercekten güç aksam mesaısı bıtı gelıcek dıe yemek yemek hazırlıorum masayı kuruyorum sonra telefon calıoyor dıyorumkı herelde bır sey lazımmı dıye sorucak bırde ne duyayım ben gelemıyorum 1 haftalık goreve gıdıorum dıkkat et kendıne sımdı otur o ozenle hazırladıgın yemeklerı ye yıyebılıyorsan aılemden uzagım onların ozlemı burda özgurlugunun ıster ıstemez kısıtlanması bırde hamıleyım bır ınsan her gun aglarmı aglıyorum ıste lutfen bu devlet bızıde gorsun gecenın bır yarısı telefon calar hadı goreve suraya gıdıoruz kalkar ugurlarsın sarılırsın ona cunku hıc bır sey bellı degıl korkuyosun kaybetmekten korkuyosun gelemez dıye korkuyosun goremıcem dıye korkuyosun sonradan gecenın bır yarısı oturup yıne aglıyosun tek basınasın zordur asker eşi olmak en az onun kadar kutsal bı ıs yaparsın beklemek dek kotu bır sey yok rabbım hepsının yardımcısı olsun onları analarına babalarına bızlere cocuklarına bagıslasın yaradanım