Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğukan Manço konuştu

Doğukan Manço konuştu
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Doğukan Manço konuştu doğukan manço doğukan manço facebook biyografi nazlı nun sevgilisi sessizliğini bir röportajda bozan merhum sanatçı Barış Manço'nun oğlu babasının vefatının arkasından başta konuştu DUYGULARIMI İÇİME ATTIM! 1548639551 1548639551 dogukanmancokonustu5c4e5d44c3c14dogukanmancokonustu5c4e5d44c3c14 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdoooo&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 99'DA HAYATINI KAYBEDEN BARIŞ MANÇO'NUN BÜYÜK OĞLU DOĞUKAN MANÇO SERT GÖRÜNTÜSÜNÜN ALTINDA HISSI BİR ADAM YATTIĞINI BELİRTEREK EKLEDİ: BABAM ÖLDÜKTEN SONRA, LAF GELMESİN DİYE DUYGULARIMI HEP İÇİME ATTIM! Barıştırma Manço'nun iki oğlundan biriydi Doğukan Manço Babası öldüğünde de bütün gözler onun üzerindeydi Herkes Barış Manço'nun büyük oğlu olduğu için ona birtakım misyonlar yükledi Doğukan ise o dönem yaşadıklarını kaldıramayıp, depresyona girdi Yedi sene Amerika'da yaşamış Manço, o dönem tedavi için Türkiye'den gittiğini söyledi 'Depresyona girdiğim için ortamdan yürüyüp gitmek istemiştim O dönem üzerimde yoğun bir ilgi vardı ve bu alaka bana hasar vermişti' diye konuşan Doğukan Manço, babasının peşinde yaşadıklarını ve bilinmeyenlerini bu ayki Marie Clarie dergisine anlattı * Doğukan Manço fiilen nasıl biridir? Bu ciddi duruşun ardında kim var? Ben şehvetli bir adamım Fakat aslında her zaman gülümseyen biriyim 99 yılında babam öldükten sonradan bir takım duygularımı içime attım Söz gelmesin, şu olmasın, bu olmasın derken filtrelemeye başladım duygularımı Bu Nedenle de dıştan sert yapılı bir görünüm oluştu SUSTUK VE BİZ KAZANDIK! * Etrafınızdakilere kesintisiz bir filtreyle yaklaşmak yorucu değil mi? 'Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer' ya, ben onu sahiden yaşadım Ben güzel bir şey yaptığım zaman halk bunu hep çarpıtarak yansıttılar Babam vefat ettikten sonradan bankalara kadar, cümbür cemaat canıma okudu Lakin ben defalarca babamın şarkılarından ders çıkartarak yaşamış bir insanım 'Söz gümüşse sükût altındır' dedim ve başlıca sustum Sonunda da kazanan biz olduk Barıştırma Manço bugün hâlâ var, biz ailesi olarak hâlâ onunla birlikteyiz * Babanızı kaybetmek ve sonrasında yaşadıklarınız sizi nasıl etkiledi? Her insan sevdiğini kaybeder, bu doğanın kanunu Ama 10 yıldır bu acının yanı sıra ad yükü vardı benim üzerimde Ona uygun düşmek, onu yaşatmak, bunlar gerçekten ağır yüklerdi Millet diyor oysa; 'Sen çok şanslısın Barıştırma Manço'nun oğlu olduğun için' Bunu 10 insanın sekizi mutlaka der fakat Barış Manço'nun oğlu olmanın yanı sıra, nasıl bir önem aşağıda olduğumu göremezler Ben de anlatamam zaten Bazı şeyler söylenmez yaşanır ya Ben bunun faturasını ağır ödüyorum Her şeyi kendi hayatını yönlendirir gibi yaşayamıyorsun, düşünerek yaşıyorsun Bazı kararlar verirken içten göz önünde bulundurmak zorundasın Yaşatmak zorunda olduğun bir ad var Gerçi bu benim için zorunluluk değil, bir kibir ama aksi bir durum olursa, herhalde yaşamımdaki en büyük enerjiyi kaybederim  

858,496Konular
982,189Mesajlar
30,121Kullanıcılar
eaqweararSon üye
Üst Alt