Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Doğukan Manço'dan Zeynep Bastık'a isyan! Saygısızlıkla suçladı

Doğukan Manço'dan Zeynep Bastık'a isyan! Saygısızlıkla suçladı
0
84

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
dogukan_mancodan_zeyep_bastika_isyan_saygisizlikla_sucladi_1658565433_331.jpg

3. Uluslararası Sıcak Hava Balon Festivali kapsamında Kapadokya'da sahne alan DJ Doğukan Manço, kendinden önce sahne alan Zenep Bastık'a isyan etti. Repertuvarı yüzünden ettiği isyanda Bastık'ın saygısızca davrandığını açıkladı.

Başarılı DJ ve Prodüktör olan Barış Manço'nun oğlu Doğukan Mnaço, sevilen şarkıları dinleyicilerle buluşturmak için 3. Uluslararası Sıcak Hava Balon Festivali kapsamında Kapadokya'da sahne aldı. 

cQBWc_1658565440_602.JPG
zeynep bastık

DOĞUKAN MANÇO'NUN ŞARKILARINI SÖYLEDİ

Sahnedeki performansı ve enerjisi ile yaklaşık 10 bin kişinin katılımından oluşan konser alanında Doğukan Manço izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşattı. Kendisinden önce sahne alan şarkıcı Zeynep Bastık'ın sahne finalini "Ben Adam Olmam" ve "Sakin Ol" parçalarıyla yapması sosyal medyayı salladı. 

lS8f5_1658565458_9229.JPG
doğukan manço

"HİÇ Mİ SAYGIN YOK!"

Bu duruma isyan eden Doğukan Manço "Bugün peş peşe sahnemiz vardı. Ben senden önce sahne alsaydım, sana olan saygım gereği senin popüler olduğun şarkıları repertuvarıma koymazdım. Ama sen final şarkılarını peş peşe Ben Adam Olmam ve Sakin Ol olarak seçtin. Tesadüf mü yoksa sahneme hiç mi saygın yok?" ifadelerini sosyal medya hesabından yayınlayarak isyan etti. Yaklaşık bir saat boyunca sahnede kalan Doğukan Manço, festivalin ikinci gününün kapanışını yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın filmdeki partneri belli oldu!