Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum Gunu Acıklı Sozler

Doğum Gunu Acıklı Sozler
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Acıklı Doğum Gunu Sozler

Doğum Gunu İcin Acıklı Sozler

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman goremezsin ama senin icin her zaman varolduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Doğum gunun kutlu olsun

Bugun bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tum dilekleri vermesini diliyorum Doğum gunun kutlu olsun

Mutluluğun Turk enflasyonu kadar yuksek, uzuntun memur maaşı kadar duşuk, geleceğin demirledin keli kadar parlak olsun Doğun gunun kutlu olsun

Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum gunun kutlu olsun

Bugun belki de cok kişiden doğumgunu mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğundan farklısı cunku tumuyle sevgiyle yazılmış bir mesaj İyi ki varsın

160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye duşunuyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor Seni seviyorum

Sesim guzel olmadığı icin sana bir doğumgunu şarkısı soyleyemiyorum Bu yuzdendir ki boyle kısa bir mesaj cekiyorum Mutlu yıllar!

Hmmmm bu mesajı neden cekiyorum, unuttum, inan hic hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldum imagesdogumgunuaciklisozler5ad94a98de906png Doğum gunun kutlu olsun!

Dileğim bugun dilediğin tum dileklerin gercek olması Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugunu seninle kutluyorum Nice yıllara

Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce opucuk ve sevgi yolluyorum buradan Bil ki unutulmadın Doğum gunun kutlu olsun!

Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl bir yasam dileyebilmek icin Doğum gunun kutlu olsun

Sağlık basari, mutluluk, aşk seninle olsun, sende hep benimle ol! Mutlu Yıllar

alıntı​

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt